Sett Windows XP - video tutorial

I denne videoen tuorial stede triks og innstillinger som kan forbedre ytelsen til datamaskinen din, og som kan gi oss ekstra energi for en mindre kraftig datamaskin.

Hvis du har en datamaskin med en grafikk chip eller en svakere skjermkort kan du gi opp noen aspekter grafikk for bedre drift av operativsystemet.

Du kan også spore hvordan kan deaktivere automatiske oppdateringer, systemgjenoppretting eller hvis RAM er ikke nok som vi kan for å tildele Windows virtuelt minne.

Bogdan Pelu

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. bravo gratulerer beste Bobi Sait anelse om hvor mange skip gjør sine ting å være en datamaskin

 2. SAL; DU ER SUPER STRONG

 3. Jeg fikk ett spørsmål ... etter at jeg MÅTTE Windows Image trekker HELT ELLER NORMAL CD LAS IMAGE NERO

 4. Bildet må brennes til CD i "Burn Image" se at vi har på stedet noen tutorials på jobb, og gjøre et søk i søkemotoren på nettsiden med søkeord "iso image, hvordan du brenner et bilde og andre .

 5. Neacsu alexandru sa han

  bobi're super hardt ... ..mer spart mange ting, og jeg lærer noe ved denne anledningen ... og jeg .ai en cola fra meg

 6. Brothers ønsker å være enkel og grei mening i et ord er alle så sterk tinetio

 7. Baravo gutta virkelig ønsket å lære nye ting, og området er egentlig det vi leter etter
  Jeg kom inn i områder av video tutorials, men vi hadde ikke hva de skal lære gratulasjoner og holder opp det gode arbeidet

 8. Hei Bogdan..sal Cristi ..
  Jeg kommer med et forslag om å installere dette .. "pakken" operare..care systemet kalles Windows XP Ilusion V2 SP3 = [Spanish] [www.divxatope.com] =
  Jeg har lastet det ned med uTorrent og vær så snill, hvis du kan få det studiati..si fortelle meg hva synes du om el..si om det er verdt å gjøre et videotutorial..despre det ..
  Takk.

 9. Sergiu.
  Generelt liker jeg ikke operativsystemer modifisert hvis endringer ønsker jeg å nLite, som vi har vist i opplæringen dedikert til å endre XP nLite.
  Jeg anbefaler deg å holde deg unna modifiserte operativsystemer, prøv å bruke en ren operativsystem uten noen endringer.
  Disse systemene er endret på enkelte datamaskiner som kan fungere veldig bra med dem, men du kan oppstå når du installerer mange feil.

 10. Sergiu.
  Av alle se at bare du du setter din avatar på Gravatar, gratulerer.

 11. Ok..multzam for informasjon ..

 12. Cristi eller bobby PRV på ID

 13. laurbær sa han

  Dette nettstedet gir video tutorials
  Hvor du bodd skjult til nå bror?
  All respekt for det du gjør og Merry Christmas

 14. beb3_mykk sa han

  EN EKTE NORSK av tutorials ~~~

 15. @beb3_mykk: så dere ikke kommentere akkurat som skyld av kunst? å få deg i topp 10 besøkende med kommentarer? videotutorialele har skrevet positive i det hele tatt ... Jeg er sikker på at du bare lagt ut så og mange ikke engang har forsøkt, så det ikke nå toppen 10 besøkende med kommentarer !! men å hjelpe ved å legge ut noe nyttig 3 ikke ord !! være rettferdig for andre, og ikke legg ut andre steder, med mindre du har en probelma eller ikke forstår noe! Kan fjernes enkelt fra de beste besøkende, som har skjedd med hennes kommentar at en bruker som bare Dragu deg å nå toppen 10 !! Så pass og stopp!

 16. Det ville være en god idé å prøve å lage en tutorial som dette, men for Windows Vista.

 17. Andrew sa han

  Jeg har en problemutza .... Det er noe veldig alvorlig, men det er noe som irriterer meg litt. Jeg har gjort disse innstillingene og de grupper jeg forsvant fra datamaskinen min: Filer lagret på denne datamaskinen; Harddisker; og Enheter med flyttbare lagringsmedier. Hvis du kunne hjelpe meg behage.

 18. Adrian sa han

  @Andrew: Hva windows har du? Somehow Vista? Hvis så ... jeg vet ikke hvordan de skal hjelpe deg ... Jeg hadde ingen å ha, og jeg ønsker ikke å ha Vista liker ikke altfor kresen, for restriktive ... Skriv tydelig tittelen på opplæringen innstillinger i Windows XP hvorfor du gjør hvis du vista? Refa glemt i innstillingene opplæringen ... ... og i stedet fjerne merkingen dem tick ...

 19. boby_admin sa han

  @Andrew:
  Høyreklikk på Min datamaskin> Egenskaper> avanced> Ytelse> setings> og flått Bruk comon oppgaver i mapper og klar det 3 bunnen

 20. Andrew sa han

  @Adrian: Jeg har Vista. Vi XP, men vi løste Boby hjalp meg og jeg løst til slutt.

 21. Adrian sa han

  @Andrew: Alas ... gratulerer ... var "tunge" titt på opplæringen, og ikke omvendt? Boby Adik hvis du fjerner en hake ... vel ... Jeg kan ikke tro hvor begrenset du tenker og hvordan vil det vanskelig å ta ting i logisk tenkning ...

 22. Jeg 1G minne hva det virtuelle minnet innstillingene til å endre? 1344 mb i dag viser den opprinnelige størrelsen og maksimal størrelse viser meg 2688 mb.

 23. Andrew sa han

  Jeg har et stort problem ikke perfekt, men likevel irriterende. Jeg kan ikke svare forvalter. Jeg prøvde med sin kommando (ctrl + alt + delete) Jeg prøvde å høyreklikke på start bar .... men ingenting. Det er irriterende for meg alltid før du starter et spill jeg deaktivere noen prosesser fungerer bedre som spillet (jeg har en svak system), men nå jeg kan. Vennligst hjelp meg.

 24. Zavaidoc sa han

  Jeg liker å vite hva som skjer backstage Windows. Jeg har venner som for to år siden lærte meg forskjellen mellom tett og åpen! Og nå gir jeg leksjoner! da jeg fortalte dem om dette området var overrasket over at jeg oppdaget meg selv. Hva moralsk mor mottatt! Jeg har et ordtak: grselile lære av andre, slik at du ikke har tid til dere alle! Suksess og en god dag! lv

 25. Adrian sa han

  @Andrew: Du har sannsynligvis gikk i services.msc og har deaktivert noen prosesser, herunder tasck leder, som ville være en konklusjon ...

 26. Cosminn sa han

  For de forvirret om hvordan å lage en cd. Her er hvordan jeg gjør: D.

  Skriv .iso Windows daemon verktøy.
  Nero du går i, gi din kopi disk.
  Velg partisjonen reservert for nissen (der er å sette .iso)
  Forvent å lage CD og du er ferdig.

  Om opplæringen, som jeg alltid gjør når jeg installerer Windows :).
  Jeg har lært alle disse tingene, men ikke alle :).

  Suksess og mer opplæring.

 27. Hei, jeg har et spørsmål om alle OS XP nemlig jeg ville være interessert om jeg kunne lage en kopi av operativsystemet allerede er installert i din PC med alle mine endringer, hva skal jeg gjøre, hvordan du gjør, og hvis vi kan gjøre ISO senere skulle de kan brenne den på en disk og så for meg er det instalez.Multumesc

 28. dumitru32 sa han

  mario27: Hei, jeg har et spørsmål om alle OS XP nemlig jeg ville være interessert om jeg kunne lage en kopi av operativsystemet allerede er installert i din PC med alle mine endringer, hva skal jeg gjøre, hvordan du gjør, og hvis du kan ISO ville senere vet jeg kan brenne den på en disk og så for meg er det instalez.Multumesc

  Jeg tror ikke du kan selv gjøre som du vil. Er en måte du holde OS disken som du vil ha det, er denne metoden kalles backup, se her, her eller herMen ut fra det jeg vet, kan du ikke installere dette operativsystemet enn alt på PCen.

 29. mario27: Hei, jeg har et spørsmål om alle OS XP nemlig jeg ville være interessert om jeg kunne lage en kopi av operativsystemet allerede er installert i din PC med alle mine endringer, hva skal jeg gjøre, hvordan du gjør, og hvis du kan ISO ville senere vet jeg kan brenne den på en disk og så for meg er det instalez.Multumesc

  Skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." fra øverst til høyre: Acronis True Image 2 trykk enter og du vil finne tutorials om det, eller du kan skrive paragon er en gratis programvare ...

 30. veldig gode tutorials så på tineti'o

 31. jabiilord sa han

  Adrian: @Andrew: Du har sannsynligvis gikk i services.msc og har deaktivert noen prosesser, herunder tasck leder, som ville være en konklusjon ...

  Adrian Hvordan kan du si slike ting, går aldri ut Taskmanager spiller ingen rolle hva tjenesten fra services.msc du lukker (det er et enkelt program exe), det deaktiverer et resultat av tilfeldig eller ondsinnet deaktivere hvis du gir registeret ... jeg tror du vet alle disse små, men har en tendens til å tenke at det å lese om dem på nettet og gjøre video tutorials da likevel det er en god idé å prøve å gjennomføre på nettstedet mitt, og jeg tutorialepc.ro (no pun lenke tror ikke at hun annonsører).
  Svaret burde være noe sånt som:
  Hive: HKEY_CURRENT_USER
  Nøkkel: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
  Navn: DisableTaskMgr
  Type: REG_DWORD
  Verdi: 1 = Enablethis nøkkel, politica SKRU Taskmanager
  Verdi: 0 = Disablethis nøkkel, politica Ikke Deaktiver, Aktiver Taskmanager

 32. veldig gode tutorials

 33. Jeg kjøpte en hdd 80 gb pt som 40 gb kan ikke sikkerhetskopiere systemet og lure deg 3 dager vi installert da vi hadde en dag xp enten gammel eller ny hdd ikke starte der: Windows Kunne ikke STARTt Fordi filen mangler eller er skadet fololouing: system32 / drivere / isapnp.sys
  Du kan attemt å reparere denne filen ved å starte Windows setup Bruke den opprinnelige Setup CD-ROM velger, r 'den første til å starte reparasjons scren

  skriver

  Trengs last DLLs fra kjernen.

  Jeg kjører med xp cdrom, ikke begynne å skrive nå kjører linux selv om jeg prøvde å installere det vi gjorde. Vennligst svar kan du hjelpe 3 dagene vi installerte programmer, og når man skal gjøre backup til å gi meg noe.

  Hva skjer, nok en gang takk vakker?

 34. Ma hjelpe meg noen? hvorfor ikke installere linux hdd hvis det er ikke det at vi har og hva som kan endres? Jeg tørkes av 40 xp gb og fortsatt ikke inst. linux. det er svært tvilsomt at skjer ikke opprørt Adrian, men noen ganger jeg trodde at jeg kom inn i PC-en og de ugudelige for meg som jeg tok noen kritikk.

  • Adi: Ma hjelpe meg noen? hvorfor ikke installere linux hdd hvis det er ikke det at vi har og hva som kan endres? Jeg tørkes av 40 xp gb og fortsatt ikke inst. linux. det er svært tvilsomt at skjer ikke opprørt Adrian, men noen ganger jeg trodde at jeg kom inn i PC-en og de ugudelige for meg som jeg tok noen kritikk.

   Avslutt med kommentarer som at hvis du fortsetter med beskyldninger dumme bemerkninger sånn, og vi er nødt til å forby din tilgang til området.
   Hvis jeg ikke besvart at du ikke skal gjøre hodet.
   Enten du slukke eller kvele oss.
   Hvis du ønsker å bli med i klubben av dem som ikke lenger kommer på mai videotutorial.ro publisere en kommentar i denne dumme.

 35. ikke gå op system installert linux cd og når det kjøres med videotutorial numerge Dr. klikk og kopier / lim ... skrive denne handlingen er ikke tillatt på videotutorial.

 36. RAM feil fra ingen engang visste hva dårlig trent.,.

 37. -Ja jeg beklager, men jeg sa at jeg trodde jeg anklaget.

  Det ville være ok hvis du lage en side om deg selv, ditt oppdrag ... en regulering av post, er første SACT advertism. umatoarea er banning en måned og deretter ikke definitive, men bare post og vise et eksempel.

  Hva skjer de kan ikke riktig tekst når du skriver markøren kan ikke ta ham til rette, Dr. klikke går, jeg kan ikke gå inn bare den første og siste rad ...?

  Suksess.

 38. gratulerer å holde alt så jeg har et spørsmål jeg har en datamaskin som null bruke for en tid jeg ønsker sal gjenåpne men kaller gjenkjenne passordet til Windows hva du skal gjøre for å installere Windows fra CD installasjon Tusen takk. (ikke glem at grøftegrunnleggende ((

  • vlad: Gratulerer for å holde alt så jeg har et spørsmål jeg har en datamaskin som null bruke for en tid jeg ønsker sal gjenåpne men kaller gjenkjenne passordet til Windows hva du skal gjøre for å installere Windows fra CD installasjon Tusen takk (Ikke glem at grøft. nybegynner: ((

   Hvis du ikke kan installere Windows, skrive opp på "søk på videotutorial.ro ..." boksen dn høyre hjørne: Windows XP sp3, skriv deg og du vil finne opplæringen.

 39. Vennligst hjelp meg hvis du kan med råd ... Jeg har en Toshiba laptop mikrofon A300-17N incorporat..problema er at når du snakker på Skype eller Messenger høres veldig svak bare trenger å skrive. I stedet jeg f jeg hører andre også .. Jeg tok noen hodetelefoner med mikrofon virkelig billig, men hvis de bruker blir hørt utmerket. Hva bør jeg gjøre for å ikke stole på disse hodetelefoner med mikrofon ... ??

  • dag:

   Vennligst hjelp meg hvis du kan med råd ... Jeg har en Toshiba laptop mikrofon A300-17N incorporat..problema er at når du snakker på Skype eller Messenger høres veldig svak bare trenger å skrive. I stedet jeg f jeg hører andre også .. Jeg tok noen hodetelefoner med mikrofon virkelig billig, men hvis de bruker blir hørt utmerket. Hva bør jeg gjøre for å ikke stole på disse hodetelefoner med mikrofon ... ??

   (Cite meg)

   Dessverre mye du kan ikke bare kan øke digital (kunstig) volum med alternativet "Microphone Boost" dette alternativet du finner her: Kontrollpanel / Lyd / opptak / høyreklikk på mikrofon / Egenskaper / Levels / her må ha mikrofon~~POS=TRUNC, vil dette kunstig øke volumet økes og støy ikke bare stemmen din.
   Jeg antar at du har Windows Vista eller Windows 7 på XP tror ikke du slike alternativer (jeg har XP på hånden), som har xp kan hjelpe med lyd i Windows XP.
   Suksess.

 40. Dessverre har jeg Windows XP ... Takk uansett.

  • dag:

   Dessverre har jeg Windows XP ... Takk uansett.

   (Cite meg)

   Jeg anbefaler en liten mikrofon, jeg kjøpte en General Electric, og er veldig veldig liten, selv ikke vet, som fra selgros jeg tok noen 10 ron jeg ga ham, er litt større enn en jack mikrofon, mikrofoner på bærbare datamaskiner er stygg dårlig.

 41. Jeg kjøper meg en ... selv i morgen hvis det blir funnet. Tusen takk.

 42. men jeg kunne ikke åpne sal i provisorisk vei og jeg endre passordet mitt?

 43. Jeg trodde jeg lærer nye ting fra denne opplæringen, men du har presentert her er de viktigste innstillingene utvidelse XP ytelse for .Ingen å hjelpe meg med denne opplæringen.

 44. Jeg har et problem xp.cand gi deg slå av datamaskinen ikke lukker men restartaza.care er problemet? Er så få dager

 45. ikke gikk innstillinger ved en feil, kan du scanne for virus hvis det er ok, du backup ...

 46. Jeg umbalt eller virus har ikke ......

 47. Hvordan gjør jeg satt til å lagre bilder, dokumenter ... på skrivebordet og ikke i Mine dokumenter i XP. tanker

  • AEAHvordan gjør jeg satt til å lagre bilder, dokumenter ... på skrivebordet og ikke i Mine dokumenter i XP. tanker

   Ok, godt spørsmål ... Ja, og hvis du nevner du laste ned programvare, og du ønsker å sette den til å lagre skrivebordet ville være flott synes du ikke? eller du tror du gjette på stjernene?

 48. - Det er en tegning gjort i maling eller et skriftlig dokument i WordPad ... lagrer dem automatisk i MyDocuments. merci

 49. Jeg har et problem med Windows dvs. endret hele mitt forfatterskap og det ubevisste desktop all skriving lener seg mot høyre stu hvorfor. Det kan slå av Windows? Svar forvente plss

  • Ioneltaiefrunze sa han

   AndreyJeg har et problem med Windows dvs. endret hele mitt forfatterskap og det ubevisste desktop all skriving lener seg mot høyre stu hvorfor. Det kan slå av Windows? Svar forvente plss

   Standard skrifttype som brukes av operativsystemet har blitt slettet eller er corupt.Automat opplasting vinduer på urmatorul.De eksempel, hvis systemet bruker font`ul Arial font, og den er slettet, vinduer gå til neste liste, som ARIAL din Italic.Problema kan løses ved å skaffe skrift fravær og plasseringen av skriftene mappen C: / windows / skrifter (fortrinn denne operasjon er i gang i "safe mode")
   Selvfølgelig ville det være mye bedre hvis vi sier og bak hvis handlinger s`a skjedde.

  • Andrey:
   Jeg har et problem med Windows dvs. endret hele mitt forfatterskap og det ubevisste desktop all skriving lener seg mot høyre stu hvorfor. Det kan slå av Windows? Svar forvente plss

   Jeg tror fra tema

 50. Her et bilde sett http://tinypic.com/r/fwlr2u/6

 51. det er så mange bilder xp det er vanskelig å finne ut hvilke av dine

 52. Først vil jeg hans Takk Ionel for hjelp med skrift og for det andre kan du lage en tutorial hvordan du oppretter Addons til nLite fordi jeg fant et program som dette Gjør Addon nLite URL her for å laste ned .... IKKE legge inn linker! ... Takk på forhånd !: D

 53. Marius sa han

  Tusen takk!

 54. ellpooty sa han

  Innstillingene er ogroaza

 55. Kan du fortelle meg behage hva jeg kan gjøre når maskinen krasjer og ikke kan bruke hvilken som helst tast? Jeg prøvde Ctr Alt Del men gikk ikke ...

 56. Costel sa han

  Jeg har et problem.
  Når du åpner et dokument med en link eller mer, lyder et pip, som kjører CCleaner.
  Vennligst hjelp meg. Jeg deaktivert varslene.
  Takk!

 57. Costel sa han

  Jeg fant problemet:
  Total Commander / ordre / overvåke endringer i regissør (pip)
  Jeg ukontrollert, men ikke lagret alternativ.
  Hvordan kan jeg spare alternativ?
  Takk!

 58. Sixteenman sa han

  Tusen takk.

 59. Jeg har et problem når jeg ønsker å se om det er en video spiller raskt dyttet året begynner normal kontakt og etterpå ta meg raskt kan noen hjelpe meg takk

 60. Mye tutorialul.Multumesc veldig bra.

 61. bra, veldig nyttig ting spesielt Rami (virtuell), og hvorfor ikke be meg om å slette ikoner, og beveger seg når vinduet systemet Ristic og stopper abdeiturile

 62. Det ville være noe hvis jeg bruker et minne stik for en annen hard jobb, det vil si å holde ham alltid i PC (for å kjøre filmer og musikk på den, jeg har mange GB?

  • Nei, nei, akkurat det motsatte. Det blir super. Du kan bruke den som en hardware virtuelt minne, vil bringe en + ytelse.

 63. XP gikk videre med gjennomsiktig vindu, så bare vises chenaru mappen, men jeg installert en Windows 7 ultimate og ikke vet hvordan du gjør det samme, og her jeg flytter folderul.MS.

 64. MS, jeg løst problemet.

 65. Hei. Jeg selv metin2 et spill heter, og mitt problem er at jeg ikke vet hvilke innstillinger til PC online spill å bo mens min PC sitter i standby.
  Jeg prøvde forgjeves ... proprietes strømalternativer mislykkes du kan hjelpe meg ..

 66. nadanecostel sa han

  Ikonene på skrivebordet er omsluttet av en blå ramme. Hvordan setter jeg trenger å være uten grenser.

 67. adrian76 sa han

  Jeg har et spørsmål om en lisens for Windows XP. Lisensen er bare 1 år? eller du kjøper en original CD (lisensiert) er livet ???

 68. jiuliano sa han

  Sal. Jeg 1gb Rami, og når jeg ikke vise innstillinger for virtuelt minne. Serveren alle 1gb ram
  dc?

 69. Vasile sa han

  Salut! Jeg har en datamaskin prosessor pentium4, 3000 mhz / 1,5gb ram / nvidia video 1gb / hdd 320gb / windows xp sp3.
  Mitt spørsmål ville være neste. Hvorfor bruker 50% 70% prosessor ram og noen ganger 40% og fortsatt ikke gjør noe?! 7 vinne fordi jeg ikke bruker mindre RAM og innebygd lyd er fordi soudcardul ikke kompatible med seier 7 eller 8.
  Men så forventer mer kapasitet datamaskin. Fordi du bruker photoshop, sony vegas, og mer ... men ofte knapt bevege seg ...

  • raducu85 sa han

   Jeg kan se i winows 7 enkle kontrollpanelet du går til en bestemt tjeneste prosess, men finner ut at løsningen og xp, men ikke lenger husker så gå til services.msc og se om du ikke har slått på og setter på manuelle oppdateringer desable

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.