Yahoo er døende, overføring av data fra Yahoo til Gmail

Yahoo er døende, overføring av data fra Yahoo til Gmail
4 (2) 80%

Overføring av data fra Yahoo til Gmail

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om å flytte e-post, kontakter, kalenderhendelser, Yahoo Mail kontoen til Google-kontoen din.

Hva skjer med Yahoo?

Hvis Yahoo har i det siste gitt faen med Yahoo Messenger, er det på tide å gi innlegget og Yahoo Mail. Jada, de er ikke å klandre, men de onde hackere som kompromittere tusenvis av kontoer, ikke sant?
Gitt at Yahoo Mail og alle dens tjenester er i ferd med å gi ånd, og at får mye spam (søppelpost), bestemte jeg meg for å ta min catrafusele fra Yahoo-konto og til flytte til Google.

Hva er din ta på Yahoo?

Jeg tar bare de mest verdifullt innhold for meg, e-post, kontakter og kalenderhendelser.
Yahoo kontakter flytte dem til dine Google-kontakter, e-post i Gmail og Yahoo flytte dem de vil flytte kalenderhendelser i Google Kalender.

Hvordan vi tar data fra Yahoo?

Prosessen er meget enkel, vi trenger ikke ekstra programvare eller flere webtjenester. Vi bruker "Kontoer" i Gmail-kontoinnstillingene. Dette vil åpne en liten veiviser for oss at vi kan velge å importere kontakter og e-post Yahoo Yahoo. Vi kan bare velge ett alternativ eller alle. Hvis du har en Yahoo-konto svært gammel akkumulert en rekke e-poster, anbefaler jeg at etter trinnene i Gmail vente flere dager til Gmail vil varsle deg på toppen av importen er fullført.

Kanskje det er best å slette og konto.

Etter å sørge for at dine kontakter, e-post og hendelser Yahoo, har blitt overført på Google-kontoen, kan du få tilgang til denne adressen https://edit.yahoo.com/config/delete_user slette Yahoo-konto permanent.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se på opplæringen for å se nøyaktig hvordan Yahoo flytte e-post, kontakter og kalender Yahoo Yahoo, Google-konto.
Til slutt har du en litt avslørende, noen rykter sier at Yahoo selger, men dette er bare et rykte, så ikke sitere meg på det!

Overføring av data fra Yahoo til Gmail

Tutorial VideoRelaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Innocent Miclea sa han

  Hei, hvis jeg bruker yahoo-adresse for innlogging på forskjellige nettsteder som disse nettstedene gjør for å logge på adressen gmail.Va takk

 2. For meg fungerer det ikke, jeg prøvde bare omtale av Firefox.
  Adriane Aporporo det du startet folosesto Opera?

 3. OK, jeg har en Yahoo-konto bare for å bruke adressen for forskjellige ting som virker merkelig. Men hvor denne nyheten som et døende?! Source, noe vi kan se?

 4. Hilsen for opplæringen. Er hvordan man skal gå fram dersom vi poster gruppert i forskjellige mapper opprettet? Disse kan eksporteres? (Finn noe alternativ for dem)

 5. Sletting av kontoen din vil motta følgende beskjed fra Yahoo: "Din konto har blitt deaktivert og vil bli slettet fra Yahoo nettverk i 91 Omtrent dag (er). Denne forsinkelsen er nødvendig for å hindre brukere fra å delta i svindelforsøk. "

  • Adrian Gudus sa han

   Hva så? Det ble snakket om i opplæringen! Ikke lenger kjøre tutorials og hale hodet dem ikke å kjempe på slettene dumme kommentarer

 6. Adrian Jeg har en nelanurire for eksempel har en konto på en tracker for torrents og har som konto på Yahoo, og hvis du importerer data til gmail og slett contu yahoo lenger motta varslinger om gmail hvis jeg ønsker å endre passordet mitt, eller hvis du vil jeg endre noe annet.

  • Adrian Gudus sa han

   Du vil ikke få, jeg bare forklart ovenfor, en annen bruker

  • Filelist tracker er at hvis du putter i e-utvinning, gmail deretter inn meilurile mottatt Bekrefte og klar.
   Selvfølgelig gjør du og en prøve Porm

 7. Ros Dorina sa han

  Jeg ble knust postadresse og kan ikke hente det som kan hjelpe meg?-Adresse er [Email protected]Com, tel.0746645446

 8. Corneliu sa han

  1. hvis du sletter kontoen din, og ikke komme på yahoo meldinger vil bli importert etter 30 dager?
  2. Hvis du sletter yahoo-konto, for å forstå at etter 30 dager vil ikke lenger være i stand til å motta noe fra gmail yahoo-konto?
  Takk!

 9. minimalistisk sa han

  Hvordan har du det samme brukernavnet på Gmail og Yahoo, er det en mulighet? Ex. [Email protected] være [Email protected]

 10. Adrian Gudus sa han

  Den "Importer ny e-post for neste 30 dager" er forutsatt at gyldighetsperioden.
  En tilstrekkelig stor at du annonsere at du lukker alle flyttet på Gmail og det er å lukke Yahoo-konto.
  Nyttig hvis, når du bestemmer deg for å flytte, er ennå ikke kommet mye forventet at e-post (Yahoo-konto), men du vet at de kommer til å få det.

 11. Lenge ønsket å avskaffe min gamle Yahoo-konto. Med ca 2 år siden gikk jeg gjennom en form for Sør-Afrika og deretter blir overkjørt av spam og Yahoo gjør ingenting i denne forbindelse. Annonser fra de samme selskapene fortsetter å gå inn i min innboks.
  Med mange meldinger som skal overføres, vil det vare lenge. Det betyr at disse dager 2 må bo hos seg?
  Takk for opplæringen!

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg har allerede svart på dette spørsmålet i opplæringen.
   Når de er ferdig med å flytte alle meldinger, vil du motta varsel øverst i Gmail-kontoen din.
   Jeg kan ikke forstå hvorfor folk stille spørsmål selv om det ikke så helt på opplæringen.
   Du bryr deg ikke, ønsker ikke å se hele opplæringen, men har spørsmål. Jeg ting jeg ikke kan forstå.
   Hvis du spør meg hva jeg allerede forklart i videoen opplæringen, har vi ikke respekterer noe som vi gjør. disrespect
   Og så spurte verden "Adrian, hvorfor ikke gjøre video tutorials så ofte som før"

 12. veke Zdrampâr sa han

  "Yahoo er døende"?! Hvor er nyheten om at?!

 13. Cristian Chendea sa han

  Jeg har et spørsmål om dette temaet å importere yahoo mail til gmail hvordan import og mapper i Yahoo Mail? Hvis du sletter yahoo-konto, importerte mapper er bevart?

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg svarte bare en annen bruker over mappestrukturen som du har i Yahoo, Gmail importere. Hvordan gjorde mapper i Yahoo, Gmail og du vil ha dem. Og nei, Gmail sletter når du har slettet kontoen din Yahoo.

 14. med valp med grisunge :)))). piglet høre
  og omdirigere hvordan? som sender meg mail på Yahoo for å nå gmail.

 15. Omeo Huţanu sa han

  God dag. Jeg har et spørsmål om denne nyheten. Som vi vet, de fra Flickr gir en plass for dem som 1 T Yahoo-konto. Tror du denne tjenesten vil bli påvirket? Hva synes du om dette?

 16. Yahoo neppe forsvinne så snart. Det ble forbedret, og selv annonserer at du kan sjekke ut andre direktereklame i yahoo postadresser.
  Han døde Yahoo Messenger som jeg visste før, men en ny versjon ble gjort helt annerledes.
  Det er klart at Google har overgått Yahoo. Gmail er nå i trenden, og tilbyr mer service-pakken.
  Men forte på Yahoo er fortsatt nyheter.

 17. elena Yen sima sa han

  God morgen, jeg ikke lenger bruke E.mailuri men jeg iahoo en arkivmappe, mange, at det som jeg har arkivert er viktig. Jeg ville ikke ønsker å miste dem så mye mapper? Takk.

 18. Jeg har nettopp åpnet min konto i Yahoo, og jeg føler meg mer komfortabel enn i facebook hvor alt var betinget ved å finne så mange venner, ellers ble jeg ikke lov til å kommentere på hvilken som helst avis i Romania - som jeg elsker mer - og ikke skriv noe vulgært, tror jeg det ikke var, og at unge arbeidstakere. I stedet skrev jeg på engelsk på flere aviser i Storbritannia, og vi sendte ønsker for høytiden og paven i Roma. Nå vet jeg ikke om noen så på disse meldingene, men jeg gjorde damblaua, som de sier. Angå gmail konto hos Google er veldig bra, men du har ingenting på skjermen, avisartikler, annonser etc. Per Yahoo. Best å holde begge versjoner.

 19. Jeg fulgte alle trinnene, sier jeg til å importere ferdig, men jeg overførte alle innholds mapper. og er ganske mange. blir tvunget synes å holde yahoo.mail, 1000 av e-poster de kan sende én etter én.

 20. Ungureanu Florian sa han

  Hei ... Jeg har et problem ... Jeg gjorde noen en 2 måneder contu Gmail gi opp yahoo ... problem hun ikke motta varsel på telefonen når du mottar en e-post eller motta e-post veldig hardt ... og fortsatt et problem ville jeg kan ikke være så abonnere på videotutorial jeg sette Gmail adresse 2 ganger og vi har ikke mottatt e-post med de nyeste tutorials

  • Adrian Gudus sa han

   Åpne Gmail på telefonen din, har du en knapp øverst til venstre (3 lagret linjer) du berører
   I menyen som vises, blar du nedover og trykker Innstillinger
   Deretter trykker du på "[Email protected]"
   Berør "Innboks kategoriene" og sjekke alle boksene
   Dai Back (tilbake) og gå til Administrer deletikettene
   Berøring hver seksjon grunnskole, sosiale, kampanjer, oppdateringer, forum og hver og en flått Tag varslinger. Det er alt

   • Ungureanu Florian sa han

    Jeg gjorde som du ba meg ... nå gjenstår å se om det vil motta e-post med følgende tutorials takk

 21. Ungureanu sa han

  etter at jeg gjorde det du fortalte meg at jeg ventet neste tutorial på e-post og nimic..alta løse?

 22. Stefanescu Florentina sa han

  Jeg vil gjerne vite at jeg skader min tid, men jeg kan ikke finne ut hvordan jeg kunne gjøre det. Jeg tilbakestilt telefonen min og jeg angav fabrikkinnstillingene at det skulle gå hardt, og jeg ble slettet og posten som lagret mitt problem, er at jeg bare vet passord og hvis jeg gir det tilbake, lurer jeg på om det gamle telefonnummeret er tilgjengelig, og jeg har ikke det i flere år, og ingen gjenopprettings-e-post er bare gyldig. Hvordan endrer jeg telefonnummeret mitt for å gjenopprette passordet mitt?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.