Hvordan forebygge regnskapet Yahoo Messenger - video tutorial

Hvordan forebygge regnskapet Yahoo Messenger - video tutorial
4.3 (22) 85.45%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om hvordan vi kan forebygge tapskonto Yahoo Mail eller Yahoo Messenger ID. I det siste viser vi i en annen tutorial Hva gjør du når vi ikke kan logge inn på Yahoo Messenger-konto
Som jeg nevnte i at opplæringen har Yahoo gjort noen endringer, og med disse endringene, vil alle Yahoo! brukere trenger litt tid å gå gjennom en veiviser som beviser at de er eiere av denne kontoen ved å skrive inn en e-postadresse alternative eller svare på to spørsmål om sikkerhet har blitt valgt til å opprette kontoen.
Mange brukere som har lagt inn fiktive opprettelse av konto eller Yahoo har aldri kjent alternativ e-postadresse og svar på sikkerhetsspørsmål, konto tapt for alltid. Hvis noen av dere ikke har blitt tvunget til å bekrefte sin konto ved å fullføre veiviseren nevnt i opplæringen som du kobler ovenfor sikkert vil Pati om gangen, er det bare et spørsmål om tid før du skal gå du også!
Jeg la merke til at noen brukere er svært rolig fordi de har problemer med å logge seg på Yahoo og bedt om å bekrefte kontoen hvis de ønsker å logge på andre PCer eller enheter. Vel, som jeg sa over, er det bare et spørsmål om tid før dette vil skje og når du logger på PC hjemme. Hvorfor? Fordi mest sannsynlig i nettleseren hjem vi fortsatt gyldige i noen informasjonskapsler der, da Yahoo befaring, han vet jeg har vært på stedet og vi logget etter noen dager.
Vet ikke sannsynligvis noen brukere er at disse informasjonskapslene på en gang utløper (hvert område setter gyldighets cookies), vedvarer de om 15 til 30 dager etter utløpet må logge inn med den mest jeg vil trolig bli tvunget til å gjøre, og bevise at du er kontoinnehavere ved å skrive inn din e-postadresse og svaralternativ til de to spørsmålene om sikkerhet.
Sikkert mange av dere ikke vet hvilket alternativ e-postadressen oppgitt når du oppretter en konto eller ikke har innført det. I disse tilfellene må du svare på spørsmål av sikkerhet som igjen vet ikke hvor mange av dere husker dem. Gitt dette, inviterer jeg deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi kan hindre varig regnskapet Yahoo Mail og Yahoo Messenger-ID.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Stefan sa han

  Hei, jeg har et problem, og jeg håper du kan hjelpe meg. Det er nybegynner, men ikke funnet en løsning slik at jeg slår til deg (deg). I flere måneder ikke klarer å ringe på yahoo messenger (ringe fra PC til PC). Tale og video ringeknapp er ikke lenger aktiv. Jeg gjorde alt det gode innstillinger og jeg restaurert vinduer på en gang, og det samme problemet. Fest en print problem og kan finne en løsning. Takk på forhånd! link: http://imageshack.us/a/img69/7480/yahoou.jpg

 2. atlantidas sa han

  Jeg har ingen "cookie" på maskinen min, fordi du har slettet nesten daglig, og som bevis på at det er ikke derfor jeg fortsatt kan logge på noen av kontoene til Yahoo er de gjør og oo kan gjøre hvilken som helst datamaskin, alle operativsystemer. Den virkelige motivasjonen, men for at jeg og andre som meg kan gjøre det fordi Yahoo gjøre noe som du har nevnt her: Yahoo kan sjekke og aktivitet på kontoen hans å sende mottaks EML nettsteder, har logg konto og hvor ofte de gjør det, EML-filen vedlegg respektive områder og så videre. Jeg er en av dem som, i tid, jeg forstår det, og jeg Under denne typen mimetims for å skape inntrykk av at ting er som de forventer! Dessuten, er blant dem som har fått nå om 3 eller 4 år for en av kontoene - som en belønning fra Yahoo - evnen til å legge ved filer 25MB i en tid da de ikke kunne sende mer enn 10MB akkurat som en anerkjennelse for trafikk EML står for det på min konto.
  Så dette er den viktigste grunnen til at noen - i hvert fall for meg, at selv tørke disse cookies - alt man kan logge seg på Beregn samme og til og med andre.
  I stedet om at veiviseren bekreftelse på at Yahoo praktisere det - av og til - du har rett, må alle brukere merk - jeg for en gjør i KeePass, noe som gjør det praktisk å ha alle dataene for hver konto, hver leverandør av EML - som jeg sa, å skrive ned detaljer om alternativ adresse og spørsmål og svar sikkerhet som kreves av folk på Yahoo.

 3. Adrian Gudus sa han

  atlantidas:
  Jeg har ingen "cookie" på maskinen min, siden slette dem nesten daglig, og som bevis på at dette er ikke grunnen til at jeg fortsatt kan logge på noen av kontoene yahoo, er det at de gjør, og oo kan gjøre hvilken som helst datamaskin, alle operativsystemer. Den virkelige motivasjonen, men for at jeg og andre som meg kan gjøre det er fordi Yahoo gjøre noe du ikke har nevnt her: Yahoo fastslå og kontoaktivitet hans sender mottaks Eml nettsteder, har logg konto og hvor ofte de gjør det, EML-filen vedlegg respektive områder og så videre. Jeg er en av dem som, i tid, jeg forstår det, og jeg er i samsvar slike mimetims for å skape inntrykk av at ting er som de forventer! Dessuten, er blant dem som har fått nå om 3 eller 4 år for en av kontoene - som en belønning fra Yahoo - evnen til å legge ved filer 25MB, en periode hvor de ikke kunne sende større 10MB akkurat som en anerkjennelse for menneskehandel i EML-konto for det på min konto.
  Så dette er den viktigste grunnen til at noen - i hvert fall for meg, at selv tørke disse cookies - alt man kan logge seg på Beregn samme og til og med andre.
  I stedet om at veiviseren bekreftelse på at Yahoo praktisere det - av og til - du har rett, må alle brukere merk - jeg for en gjør i KeePass, noe som gjør det praktisk å ha alle dataene for hver konto, hver leverandør av EML - som jeg sa, å skrive ned detaljer om alternativ adresse og spørsmål og svar sikkerhet som kreves av folk på Yahoo.

  Kanskje det er en av grunnene til at Yahoo krever at brukerne å bevise at de eier regnskapet, men ikke den eneste!
  Jeg sier dette vurderer jeg bruke min Yahoo-konto daglig, og ennå, alle mine Yahoo-kontoer (inkludert den du bruker hver dag) Jeg ble bedt om å bevise at jeg er deres eier. Ingen konto av meg har ikke rømt veiviseren brukskonto.

 4. Adrian Gudus sa han

  Stefan:
  Hei, jeg har et problem, og jeg håper du kan hjelpe meg. Det er nybegynner, men ikke funnet en løsning slik at jeg slår til deg (deg). I flere måneder ikke klarer å ringe på yahoo messenger (ringe fra PC til PC). Tale og video ringeknapp er ikke lenger aktiv. Jeg gjorde alt det gode innstillinger og jeg restaurert vinduer på en gang, og det samme problemet. Fest en print problem og kan finne en løsning. Takk på forhånd Link!:

  Du må legge til sine egne ID i listen over rotet og prøvde to'm du er på deg
  Det er normalt ikke å gå denne. Så lenge du ønsker å lage en videosamtale / tale med deg, har du ingen aktive knapper for videosamtale og stemmeanrop

 5. Hvis du ikke kan logge inn på messenger fra en annen pc .., logge på mail først og deretter messenger og gå

 6. adrian76 sa han

  ting ikke fungerer godt for folk som har bare 8 år, jeg prøvde å gjøre for fiicamea

 7. Adrian Gudus sa han

  Dany:
  Hvis du ikke kan logge inn på messenger fra en annen pc .., logge på mail først og deretter messenger og gå

  Som nevnt i forrige tutorial (du knytte teksten ovenfor i denne opplæringen), selv om du gjør det, vil du ikke unngå veiviser der du må bekrefte at du er kontoinnehaveren. For meg var det ingen grunn til å legge inn data som e-post eller alternative svar på spørsmål hemmelige fordi da jeg opprettet kontoen min, hoppet jeg trinnene for å legge til alternative e-postsikkerhet og valgsspørsmål. Så de har bare testet en captcha-kode. Andre kontoer har ikke rømt så lett.

 8. Stefan:
  Hei, jeg har et problem, og jeg håper du kan hjelpe meg. Det er nybegynner, men ikke funnet en løsning slik at jeg slår til deg (deg). I flere måneder ikke klarer å ringe på yahoo messenger (ringe fra PC til PC). Tale og video ringeknapp er ikke lenger aktiv. Jeg gjorde alt det gode innstillinger og jeg restaurert vinduer på en gang, og det samme problemet. Fest en print problem og kan finne en løsning. Takk på forhånd Link!: http://imageshack.us/a/img69/7480/yahoou.jpg

  Jeg har nøyaktig samme problem, og jeg må zi.La eu.Driverele test utført i testenhet i messenger er alt ok grøfte enheter. Videosamtale kan gjøres på facebook så jeg tror det er ikke i min PCU. Hver person fra listen over mes sier som ikke støtter videosamtaler eller samtaler.

 9. Stefan:
  Hei, jeg har et problem, og jeg håper du kan hjelpe meg. Det er nybegynner, men ikke funnet en løsning slik at jeg slår til deg (deg). I flere måneder ikke klarer å ringe på yahoo messenger (ringe fra PC til PC). Tale og video ringeknapp er ikke lenger aktiv. Jeg gjorde alt det gode innstillinger og jeg restaurert vinduer på en gang, og det samme problemet. Fest en print problem og kan finne en løsning. Takk på forhånd Link!: http://imageshack.us/a/img69/7480/yahoou.jpg

  Stefanie jeg vet om Yahoo falt stemmen og videosamtale tjeneste definisjon, ikke lenger kan starte videosamtaler og tale messenger.

 10. Jeg har ikke møtt ved at veiviseren, bruke det fordi pidgin?

 11. Jeg mente at jeg var virkelig en veiviser som forekommer i pidgin?

 12. Adrian Gudus sa han

  Dacian:
  Jeg mente at jeg var virkelig en veiviser som forekommer i pidgin?

  Ja, på et tidspunkt vil du selv passere gjennom denne veiviseren. En av mine ID-er med Ubuntu er utelukkende brukt i Pidgin og en dag, selv om jeg hadde passord og ID skrevet inn riktig, vet jeg ikke logge inn. Jeg spør meg om å logge inn på nettstedet Yahoo først. Sagt og gjort. Åpne nettleseren, gå inn data og overraske, jeg måtte gå gjennom veiviseren for å bekrefte kontoen din. Så, ikke forlate denne basen, gå og endre sikkerhetsspørsmålet og nødvendigvis legge en alternativ e-post. Det er snakk om minutter maks 2 ikke koste deg noe. Bedre å forebygge enn å bli lei senere!

 13. marius1111 sa han

  og jeg har det samme problemet nevnt av Stefan, bare uneori.mai vises knappene til videosamtale, taleanrop .i to grafikkort, laptop hvis jeg setter bios på integrert farten, om ikke alle rart, men fungerer sjelden ..Det er fordi ...

 14. Adrian Gudus sa han

  irisStefan vidt jeg vet Yahoo falt stemmen og videosamtale tjeneste definisjon, ikke lenger kan starte videosamtaler og tale messenger.

  Det er galt, ifølge den offisielle kunngjøringen som du kan lese her: http://www.ymessengerblog.com/blog/2012/11/30/updates-to-yahoo-messenger-features Det ble stoppet bare i stand til å bli kalt fra en telefon eller vice versa nomral Messenger, Messenger til å ringe på en vanlig telefon (dette kan fortsatt gjøres ved hjelp av Skype).
  Jeg siterer: "Med virkning fra januar 30, 2013, vil vi ikke lenger tilby Yahoo! Voice Telefon På og telefon Out evner, våre co-branded fasttelefon og mobiltelefon tjeneste fra Jajah."
  På samme side kan vi også lese: "Free-to-Messenger Messenger samtaler vil fortsatt bli tilbudt gjennom Yahoo! Messenger"

 15. Adrian Gudus: Du må legge til sine egne ID i listen over rotet og prøvde to'm du er på deg
  Det er normalt ikke å gå denne. Så lenge du ønsker å lage en videosamtale / tale med deg, har du ingen aktive knapper for videosamtale og stemmeanrop


  Det jeg ga et eksempel, jeg er ikke så dum jeg kaller deg selv for 3 måneder. Allikevel takke ptr. Svar.

 16. Vennligst hjelpe meg Sipe om oppgradering til datamaskinen som er: Hvorfor trenger vi oppgraderingen til datamaskinen hvis det går perfekt med den opprinnelige?

 17. Alex Craigslist sa han

  END:
  Vennligst hjelpe meg Sipe om oppgradering til datamaskinen som er: Hvorfor trenger vi oppgraderingen til datamaskinen hvis det går perfekt med den opprinnelige?

  Hvis PCen fungerer perfekt med de gamle komponentene du gjøre oppgraderingen? Du oppgraderer hvis du ønsker ekstra ytelse. Hvis du er fornøyd med dagens ytelsen til PCen din, og du trenger ikke mer enn det, det er ikke nødvendig å kaste penger på nye og mer effektive komponenter.

 18. Corleone sa han

  Stefan:
  Hei, jeg har et problem, og jeg håper du kan hjelpe meg. Det er nybegynner, men ikke funnet en løsning slik at jeg slår til deg (deg). I flere måneder ikke klarer å ringe på yahoo messenger (ringe fra PC til PC). Tale og video ringeknapp er ikke lenger aktiv. Jeg gjorde alt det gode innstillinger og jeg restaurert vinduer på en gang, og det samme problemet. Fest en print problem og kan finne en løsning. Takk på forhånd Link!: http://imageshack.us/a/img69/7480/yahoou.jpg

  Se her: https://www.videotutorial.ro/?p=1922

  • Takket Corleone ptr. svar, men dessverre problemet har ikke forsvunnet. Jeg har gjort disse ordrene PTR. DLL-filer i oppkjøringen, ga jeg starte på nytt, jeg gjenoppbygget lyden test video, men ingenting til slutt.

 19. Viorel sa han

  hei jeg er viorel og tusen takk for det du gjør for oss Jeg ga tutorials din et par måneder, og jeg har lært mye, etter en prøvelse for et og et halvt år som uvitende og tjene på en person for meg å jobbe på datamaskiner iam kjøpte alle hirburile hjem.
  fint takk så de hotteste tinetio

 20. Stefan:
  Hei, jeg har et problem, og jeg håper du kan hjelpe meg. Det er nybegynner, men ikke funnet en løsning slik at jeg slår til deg (deg). I flere måneder ikke klarer å ringe på yahoo messenger (ringe fra PC til PC). Tale og video ringeknapp er ikke lenger aktiv. Jeg gjorde alt det gode innstillinger og jeg restaurert vinduer på en gang, og det samme problemet. Fest en print problem og kan finne en løsning. Takk på forhånd Link!: http://imageshack.us/a/img69/7480/yahoou.jpg

  Jeg løste problemet med taleanrop og videosamtale. link: http://img515.imageshack.us/img515/2469/42116828.jpg Jeg bruker Kaspersky antivirus som. Prøv å sette ut det bildet mea.Sper være nyttig. Yahoo fjerne krysset ikoner er aktive og kan ringe.

 21. Adrian Gudus sa han

  florinJeg har løst problemet med taleanrop og videosamtale. Link: Jeg bruker Kaspersky antivirus som. Prøv å sette ut det bildet mea.Sper være nyttig. Yahoo fjerne krysset ikoner er aktive og kan ringe.

  Når du har utsatt problemet, du nevnte at du bruker Yahoo. Hvis du ikke vet hva kan en nettverksmodulen av et virus, så det suger og du aldri har ingenting å installere Kaspersky. I datamaskinen til en bruker som vet å bruke den fullt ut, er det like nyttig når du ikke har antivirus Flere søkealternativer.

 22. Adrian Gudus: Når du har utsatt problemet, du nevnte at du bruker Yahoo. Hvis du ikke vet hva kan en nettverksmodulen av et virus, så det suger og du aldri har ingenting å installere Kaspersky. I datamaskinen til en bruker som vet å bruke den fullt ut, er det like nyttig når du ikke har antivirus Flere søkealternativer.


  Fortell din annen løsning.

 23. florinJeg har løst problemet med taleanrop og videosamtale. link: http://img515.imageshack.us/img515/2469/42116828.jpgJeg bruker Kaspersky antivirus som. Prøv å sette ut det bildet mea.Sper være nyttig. Yahoo fjerne krysset ikoner er aktive og kan ringe.

  Florine leve !!! Bravo! Det var problemet. Tusen takk.

 24. marius1111 sa han

  Problemet ble løst ... ... Jeg gjorde Kaspersky innstillinger og data Florin gå ... Bravo ... Tusen takk

 25. Adrian Gudus sa han

  florinFortell andre alternativet.

  Rettelse, nevnte du bruker Kaspersky kommentar når du først utsatt problemet. Vi trenger ikke å gjette hvor andre aspekter hvis du ikke utsetter detaljer om problemet og ... Hele situasjonen.
  Jeg vet ikke hvorfor noen ville installere et antivirus og hvis den vet at nettverket beskyttelse modulen kan blokkere jevn kjøring av atferden til programmer.
  Hvis du ble henvist for første gang bruk av Kaspersky, var situasjonen en annen, men du gjorde det.
  Viktig er at alt du ga en til hodet.
  Det vil installere "ting" du ikke vet og ikke vet å gå med dem ...

 26. Adrian Gudus: Rettelse, nevnte du bruker Kaspersky kommentar når du først utsatt problemet. Vi trenger ikke å gjette hvor andre aspekter hvis du ikke utsetter detaljer om problemet og ... Hele situasjonen.
  Jeg vet ikke hvorfor noen ville installere et antivirus og hvis den vet at nettverket beskyttelse modulen kan blokkere jevn kjøring av atferden til programmer.
  Hvis du ble henvist for første gang bruk av Kaspersky, var situasjonen en annen, men du gjorde det.
  Viktig er at alt du ga en til hodet.
  Det vil installere "ting" du ikke kjenner og ikke kjenner til å gå med dem ...


  Jeg bruker Kaspersky versjon 5 2013 år, men gjøre disse problemene. Hvis jeg visste at jeg var Kaspersky ikke appellere til andre kolleger. "Thing" som handler om mer enn du kan forestille deg.

 27. og jeg har et problem når du ringer noen gi messenger virker ikke. eller å ringe og vise at du ikke gå etter 5 10 minutter synes å Ceala person jeg ringte. Først sjelden går noen ganger gi ofte tent, eller ikke gå. og ikke fra noen antivirus eller antivirusprogrammer bruker den samme år. hvis noen med en løsning

 28. mircea.b sa han

  Vennligst hjelp meg og mitt år følgende problem: Jeg kan ikke logge på Mesenger på iMail .Doar jeg logger inn med min ID Jeg kan ikke logge inn med andre IDer merge.A meg en melding år forteller meg å sjekke forbindelsen til internett, internett-funksjon, Prøvde en annen id og yahoo mail conecta.Si jeg sa går jeg inn. takk på forhånd!

 29. Adrian Gudus sa han

  mircea.b:
  Vennligst hjelp meg og mitt år følgende problem: Jeg kan ikke logge på Mesenger på iMail .Doar jeg logger inn med min ID Jeg kan ikke logge inn med andre IDer merge.A meg en melding år forteller meg å sjekke forbindelsen til internett, internett-funksjon, Prøvde en annen id og conecta.Si jeg sa at jeg går til yahoo mail loghez.va takk!

  Skriv i boksen SØK sidebar øverst til høyre: "Hva gjør du når vi ikke kan logge inn på Yahoo Messenger-konto" trykk enter og du vil finne en tutorial som vil hjelpe. Etter å ha gjort som forklarte det gjelder det som vises i denne opplæringen, eller hvis du kan logge deg på e-post, bruke det som ble vist her først at det kan være lettere når du må gå gjennom veiviseren bekrefte kontoen nevnt i tutorial som jeg sa over var ute

 30. Ciprian sa han

  Jeg kan ikke logge konto messenger pc.Am installert på vinduene, og nå kan jeg ikke logge inn.
  Telefonen går greit, men på PC den ber svare på spørsmålet om sikkerhet som du ikke engang kjenner.
  Hvis du kan hjelpe meg behage.
  Kan noe gjøres?

 31. Adrian Gudus sa han

  Ciprian:
  Jeg kan ikke logge konto messenger pc.Am installert på vinduene, og nå kan jeg ikke logge inn.
  Telefonen går greit, men på PC den ber svare på spørsmålet om sikkerhet som du ikke engang kjenner.
  Hvis du kan hjelpe meg behage.
  Kan noe gjøres?

  Jeg har advart om at ikke vil slippe noen brukskonto. Jeg måtte sette ut i praksis hva som har blitt vist i denne opplæringen når du fortsatt kunne logge inn. Det er det. Dessverre kan du ikke har noe å gjøre hvis du ikke vet svaret på det spørsmålet

 32. YM og kontoen min er låst! Da jeg satte Loch på yahoo.com oppgi sikkerhetskoden og gi meg si at kontoen min er låst 12 timer: |

 33. Hei. Jeg endre sikkerhetsspørsmålet før dette. Jeg var "en kjær slektning" som underholder Endre passordet mitt. Jeg endret passordet og spørsmål om årsaken. Nå kommer bekreftelsen veiviser og jeg ber sikkerhetsspørsmål først inngått når du registrerer deg. Jeg kan ikke gjøre noe du spør dem til å vare. Så ... selv gikk konto-ID og passord er riktig. Sant, jeg sjelden brukt.

 34. Hei Som du kan se jeg ikke har rømt. Jeg vet ikke om det var en tilfeldighet, men å ikke få ut min adresse og jeg satt en annen adresse fra noen som hun ikke kunne logge deg inn, gjorde det, og jeg kan ikke gå inn i gamle ID. Selv fremover. Jeg var i stedet en adresse på Google. Jeg fikk denne meldingen for å holde på. Jeg gjorde sette sus.Am trinn en fra Google som adresse alternativa.Pproblema som om det er det at vi tar denne adressen gamle bloggen .. Det er sant at ved første jeg ikke kunne få tilgang til bloggen min, men nå løst. går for å åpne den gamle adressen. Men jeg kan ikke logge på med den nå mes. Jeg måtte endre min adresse. Den gamle kan aktiveres, eller bare budbringeren, ikke lenger kan.

 35. steauabucurestimisu messenger id låse opp bare de som sier din acoun mot ... blokkert.

 36. Jeg vet ikke om du kan hjelpe meg, men jeg glemte svaret på en av sikkerhets spørsmål for å gjenopprette passordet mitt ... Jeg adressere 11 år, og jeg gjorde ikke ... .Vi et alternativ adresseinformasjon hvis du vet hva jeg kan gjøre ...
  takk

 37. hei, som de fleste jeg contu 'blokkert og kan ikke huske svarene. Jeg ønsker å melde deg spørre meg først spørre respons til sikkerhet som du ikke kjenner. er det en mulighet ja nå 2? og en annen ting hvis jeg finner min post på Yahoo brukernavn og passord i den historiske gamle :(

 38. ID av Yahoo Betalt unlock URI ID steauabucurestimisu

 39. Viorel Marin sa han

  Mr. Adrian ...
  Jeg bønnfaller, hvis e-postadressen meg var det ikke noe alternativ "[Email protected]"Og spørsmålet" hvor jeg tilbrakte vår bryllupsreise? "Du skjønner at jeg husker svaret, jeg ikke la gutta fra yahoo logge inn, hva gjør jeg?
  Jeg alt på Rumensk, ble jeg fortalt at jeg må skrive på engelsk, men ... ikke gni dem.
  Hva gjør jeg?
  Det er så ille hvis en person har to e-post adresser?
  Etter deres syn, virker det slik.
  Tusen takk, jeg ønsker deg en god kveld.

 40. Viorel sa han

  hilsen
  Jeg har et problem, visste jeg for en tid siden jeg opprettet en konto på Yahoo med navnet mitt ga jeg logge inn, satte jeg "glemt passord" og forteller meg at det er ingen database i denne id.
  Jeg sier, ok, kanskje jeg glemte jeg ble deretter opprette den. Dau å lage, bag informasjon, opprette en konto og gi oppå forteller meg Idul ikke tilgjengelig, gjør jeg noen forslag, velger yahoo.ro, ymail.com. ro, etc, sier det ikke er tilgjengelig.
  Men mitt spørsmål hva som skjer når login id post bag som forteller meg ikke er opprettet?
  Jeg tenkte på hypotetiske sannsynlig at det id opprettet som ærlig er ikke første gang det skjer med denne id funnet, men kan ikke opprettes, blir utilgjengelig, ikke et paradoks? Er det noen løsning?
  Somehow en bruker med samme navn (dvs. meg) hvis du setter den samme informasjonen som en annen konto på tidspunktet for å lage en ny en, blokkerer du lage den?

 41. Daniela sa han

  Bra. Jeg ønsker å forsikre dere om at jeg ikke vil miste yahoo-konto, og jeg fulgte trinnene i opplæringen. Med spørsmål Hemmeligheten er ok, men hvor skal jeg legge til en alternativ e-postadresse som jeg har for ikke legge til en annen adresse. Hvordan gå frem? Merci

 42. Mitza sa han

  god, og io har et problem med godkjenning. Contu ikke blokkert jeg bare ikke gå jeg si at det er ikke riktig id eller pw. Jeg endret passw på ca 3 ganger og fortsatt ingenting så etter en utveksling av mail jeg får på siden, kan jeg lese e-post, men ikke klarer å komme på messenger. dinou post hvis du forlater det samme problemet som ikke er ok id eller passw. Er det fordi jeg har mange e-poster med vedlegg ?? Jeg forstår ikke hva årsaken til ikke å gå. Kanskje noen vet noen løsning, ville jeg være en stor hjelp.

  • Jeg gjorde akkurat som du sier, men til meg etter at du skriver i ID og send passordet der UMIDDELBART YAHOO.COM spør meg hvor jeg tilbrakte bryllupsreise og VET IKKE HVA VI DET NÅ SKRIFTLIG 3 år hvis du kan hjelpe meg takk når ÅPEN ETTER Messinger Hardware ID og passord SAD Logg inn og åpne MED EN siden og avbryter Feilsøking <<

 43. Bia_Bobocelu sa han

  Bra! Jeg ønsket meg et slikt problem, og jeg klarte å gi hodet dessverre. Mitt problem er at når du skal introdusere en mail datarekonstruksjon, jeg aprE allerede en forhånds RDS, som jeg har hørt, har jeg aldri brukt, og jeg kan ikke gi andre alternativer derfor jeg blokkert. takk

 44. Bra! Jeg ønsket meg et slikt problem, og jeg klarte å gi hodet dessverre. pak skal jeg hente Mesenger sende din adresse til adresse Mesenger [Email protected] Jeg var interessert heteste id mes kontakter takk

 45. Dorotea sa han

  Mange takk. Jeg utført trinnene vi klarte, noterte jeg den nye informasjonen, og vi beholdt anbefales. Du oppmerksom 10!. De hjalp disse veiledningene ved andre anledninger :).

 46. Constantin Mihaela sa han

  Jeg kan ikke gå inn i min konto yahoo messenger

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.