Guide på Windows 10, alt du trenger å vite

Guide på Windows 10, alt du trenger å vite
3.6 (12) 71.67%

Guide på Windows 10

Guide på Windows 10

Guide på Windows 10

Windows 10 er en tilbakevending til røttene. Med startmenyen, erkjenner Microsoft sin feil gjort i Windows 8. Deretter brukere ble sjokkert da de så mangler startmenyen og i stedet kom en helt ny meny, optimalisert for tabletter; Som alle kastet sine PCer og var utstyrt med tabletter.
Jeg, ærlig, jeg er vant til Windows 8 og hvis jeg savner noen funksjoner. For eksempel i nettleserens adressefelt, som på Windows 8 var nede; Hvis det kunne, Microsoft ganske snill, sette et alternativ i nettleseren Edge, kan vi flytte adressefeltet nedenfor.
Nå er vi i 2015 og tabletter, og bærbare datamaskiner med berøringsskjerm convertibilele er mange flere; Derfor Windows 10 hanske passer på PC-markedet. Samtidig må vi ikke glemme de millioner av mennesker som fortsatt bruker PC-er med berøringsskjermer.
Hvor rask er Windows 10?
Noe raskere enn Windows 7 og 8.1 mye raskere enn Windows; I tillegg til den energistyring operativsystemet er mye bedre. For eksempel, hvis du lar en fane åpen med YouTube, etter en lang pause som Windows Video og spare batteri, og når du går inn i kategorien, og klippet fortsetter der den slapp.
For denne guiden bruker Windows 10, 10 jeg testet Windows-skrivebordet og to tabletter, en av de 8 12 tommer og en tomme. På skrivebordet det normalt går perfekt med 8 GB RAM. Selv tommers tablet med 12 4 GB ram alt er super OK. Overraskelsen kom fra 8 tommers tablet GB 2, 10 der Windows kjører perfekt, mye bedre enn Windows 8.1, som noen ganger om sliter med å åpne vinduer.
I konklusjonen, Windows 10 kjent for å kjøre godt på svakere maskinvare. Det virker som passer systemet kjører, som ressurser forbrukes tre forskjellige enheter.
Nytt i Windows 10 - Guide 10 på Windows
1.Butonul startmenyen
2.Cautare rask filtrering applikasjoner etter navn
3.Centrul aksjer fremfor sjarm bar
4.Toogle nettsider raskt sette i Handlingssenter
5.Cautare veldig fort
6.Desktop flere nettsteder
7.Multitasking forbedret (spesielt på nettbrett)
8.Modul tablet / skrivebordsmodus svært lik
9.Zona moderne innstillinger, optimalisert for berøring
personlig 10.Asistent Cortana (Ikke tilgjengelig i rumensk)
11.Aplicatie Xbox med Xbox streamning
12.Bara fange video gaming
13.Tastatura touch kan brukes på desktop lett
Dette er bare noen av oppdateringene fra Windows 10. Mer opplæringen, og du oppdage på egen hånd når du bruker operativsystemet.
Hvis du har spørsmål eller problemer knyttet til overgangen til Windows 10, kan du sende e-post adresse spørsmål overskriften kommentarer, og vi vil svare.
Før du ser på denne brukerhåndboken for Windows 10, i tilfelle du ikke har installert oppgraderingen, kan du følge denne opplæringen tvunget oppgradering til Windows 10.
Tvunget oppgradering til Windows 10Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ciprian sa han

  Vakre presentasjon, gratulerer, en ting jeg ikke liker Windows 10, noen er som ikoner i Windows 98 ...

 2. Cristi Hello! Jeg gjorde akkurat som du gjorde i opplæringen. Fungere som normalt frem til første start og deretter følgende feil (0xC1900101-0x20017 Installasjonen mislyktes SAFE_OS scenen med en feil under operasjonen BOOT)
  Jeg prøvde å installere og USB og DVD umiddelbart etter omstarten, men gi ordre om å forlate den respektive USB DVD
  Vinn nevne at 7 og 8 fungere som normalt.
  Jeg har følgende oppsett:
  Intel® Pentium® G3258, 3.20GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150
  HyperX FURY minne 4GB Blå, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
  Gigabyte H81M-S1, Socket 1150
  120 gb SSD
  Jeg ville være takknemlig for deg eller orcui lese dette innlegget nyttige råd.
  Takk for din forståelse.

 3. Nancy loghin sa han

  Takk for denne opplæringen Cristi, selv om jeg hadde lært hver knapp og jeg har ikke vist deg her. Hva syntes jeg ikke at jeg ikke har funnet hvordan å gjøre alle disse trinnene for å optimalisere SSD, selv om jeg merke til dem, og jeg laget for å både installere Windows. Hvis du vil gjøre en kort veiledning trinn i Windows 10 gutta ville vi være svært takknemlig. Takk på forhånd.

  • SSD trenger ikke noen innstillinger nå. Windows vet hvordan man skal håndtere det.
   Men dersom du vil og gjøre manuell optimalisering, gå til denne PC (tidligere My Computer) / høyreklikker du på C: partisjon / Egenskaper / Verktøy / Optimal stasjoner og her kan du optimalisere manuell SSD, og ​​hvis du HDD kan gjøre defragmentering.
   Men det er ikke nødvendig, disse operasjonene gjøre Windows automatisk uke.

 4. Hei Cristi, som alltid kun kvalitet tutorials! Det vi gjorde er jeg, for å sette Windows Rumensk tastatur, men fortsatt i engelsk, og så videre microsoft kanten, for å ha oppdateringer i rumensk, men her så jeg at det var rumensk. Den puslespill meg om dette enda. Takk på forhånd!

 5. Takk !!!

 6. OBS!
  Natten 4 5.08.2015 til, at i kveld, gjøre noe vedlikehold på servere og kort videotutorial.ro vil være offline.
  Vi valgte å gjøre det om natten, en dag av gangen når trafikken er "tynn".
  Takk for din forståelse.

 7. Cristi no nonsense og sier vb vinduer 10 har de fleste innstillinger som andre operativsystemer ikke har så mange. linux root kan forandre alt. og browserveru fra Microsft ingen raskere enn krom. ikke google chrome. krom fra Goole Goole er modifisert så vanskelig å gå om kommer fra krom.

 8. Bogdan sa han

  Du bare spille ... du instalato Asfalt 8 eller så for å teste Windows Store? Uansett ... Jeg har flere viktige spørsmål som den ovenfor: Når jeg ønsker å gjøre oppdateringer Update ... Jeg klarer simplu..l jeg spurte og Adrian på Asks stedet og ba ... fortalte meg at jeg ,, skurkene "koblet til PC-en, enten det er antivirus og torrent ... .L-EAM deaktivert både oppstart og det samme ... oppdateringene utgjør til 58% etter ,,, vi fullstendig coluldn't Windows Update "eller noe. http://s7.postimg.org/a1ytpmzjf/Untitled_2.jpg

  • Svært sjelden har tid til spill. Jeg satte Asphalt8 å teste Windows tablett i forhold til iPad Mini 2 og OnePlus En telefon.
   I forbindelse med problemet, kan du prøve å installere flere programmer som kan være inkompatible.

   • Bogdan sa han

    Jeg vet ikke ... kanskje det er fra meg ... men fra mitt synspunkt Windows 10 er for tiden USTABIL ... for eksempel en plutselig hvis jeg laster ned en sang i PC og kjøre det alle mulige mediaplyerele ikke høre noe (PS jeg prøvde klipp fra PC som ble hørt før) .. i stedet hvis du går til YouTube for å lytte til deg og hører du spør ... .vi eller noe som kan knapt finne kommentarer?

 9. Gherghisans. Nelu sa han

  Takk for opplæringen. Jeg er igjen glade Windows 10. Jeg hadde to problemer. Jeg ser bare 10Gb Windows2 ram om jeg 4. Det andre problemet er at det er "Project" som Windows 8.1 å enkelt bytte mellom skjerm og TV. Gjør drift av skjerminnstillingene som er ganske ubehagelig. Takk på forhånd for alle svar.

  • Adrian Gudus sa han

   Du ser bare 2 GB fordi mest sannsynlig installere operativsystemet versjon 32 bit. Hvis du vil vite mer om fordeler og ulemper mellom 32 og 64 system, skriver i søkeboksen øverst til høyre "vs 32 64 bit bit" og trykk Enter, og du vil finne vår veiledning om dette emnet

 10. Daniel sa han

  Selv om jeg har en Aspire Laptop 5742G jeg ikke ser Bluetooth Jeg prøvde å bag driver win.7 og sier det ikke er kompatibel, jeg prøvde å ta det fra dem og har en rekke valg, jeg ay flåten en og m-installert og fungerer ikke, fortsatt ikke finne den, jeg prøvde å stå sentralt i Fn-alternativet og f3 og mislykkes ... .multumesc forventet.

 11. Viorel sa han

  Kapittel Oppdateringer Windows resuspendert ikke å installere dem når jeg vil. Det kan bare automatisk (AICA når de dukker opp på nettet og installerer) eller installere dem gir du starter. Hvordan styrer du 100% når du skal installere oppdateringer?

 12. Costelina sa han

  Cristi velkommen
  og takk for tålmodigheten du hadde med denne arten men distro heller at av Windows
  brødre! Windows er motbydelig som er nytt? 2015?
  Det har den verste grensesnitt mulig og umulig
  Hvis Microsoft gjør feil ikke å gi støtte for den fantastiske Windows 7 og Windows 8 også hvor ting (innstillinger) er klare og separate, jeg er fast bestemt på å gi opp slike Windows operativsystem og orientere meg vet ikke for Linux eller MAC hvorfor ikke
  hva tvinger meg sir kan jeg ha de store knappene på skrivebordet og stygg, smakløst uten disse vinduene hvit design bling bling sider fra hele bare hva jeg skal si er kompatibel med mobile enheter
  Jeg vil ikke ha det!
  Det er uvitenhet for den gjennomsnittlige brukeren fra Microsoft ingen forbrytelse.
  hvis du har kopiert alle fargene i kontekstmenyer fra Apple for å gjøre det til slutten selv
  Hva er det med den hvite mann i vinduene ekkelt (forstyrrende for øyet fordi det er mange mennesker som arbeider lange timer på en PC)
  dem har gjort en enda grå og det er det
  Jeg vet ikke hvem som håndterer grensesnittet til Microsoft Windows, men jeg har et forslag>
  > Bedre fortsette med Windows 7 (ferdig, superb temaer gjennomsiktige, motstandsdyktig over tid, kompatibel med de fleste enheter etc. nettsteder, og er INTEGRA Modern UI, Cortana, flere stasjonære, den nye Edge og det er det)
  Takk igjen, bare enda bedre!

  • axelluny sa han

   Jeg helt snakke for deg og spankulere rundt med Ubuntu allerede Mate.Aş har et spørsmål siden jeg var i klubben endelig testing pågikk på muligheten for å fjerne IE snarveier på skjermen på denne 12?

  • hvordan kan jeg komme tilbake til Windows 7 10 ,,, jeg liker ikke Windwos

 13. Cristi, gjorde noe viktige oppdateringer ikke si noe eller du igjen for opplæringen Neste! Har funnet en Madal å stoppe automatiske oppdateringer for systemet verre selv er et problem som noe å slutte å kjøre i bakgrunnen!

 14. Lesan Constantin sa han

  Alt vel og bra med Windows 10, men etter en oppgradering av operativsystemet, og etter testing er capabi jeg returnerte glad til Windows 7 skjønnhet og glede. Det første som jeg likte ikke ikonene og den andre startknappen ..
  Kjære Cristi du gjorde en flott presentasjon av det nye operativsystemet.
  Bafta videre.

  • Jeg brukte et par måneder 8.1, 10 en dag. Du vet ikke en tutorial for å endre vinduer i detalj rt 7 7 lite?

 15. iulyca1972 sa han

  Cristi, jeg har et spørsmål om for deg. Hvilken versjon av Windows 10 du brukte i opplæringen, fordi de innstillingene du hadde enormt flere alternativer enn det jeg er nå på Windows 10 Pro, installert på en PC. Takk for svar!

  • Jeg 10 vanlig Windows-versjon, ikke Pro.
   Ser ut for meg at det finnes alternativer i tillegg til tabletten, som har flere sensorer, funksjon, batteri, wifi, Bluetooth, GPS, etc.

 16. Kjære Cristi
  Takk for opplæringen
  Jeg vinner ned 10 bedriften evaluering som jeg deretter installert for å teste for 90 dager, så etter 2 dager jeg ønsket å gjøre rearm. I den første fasen har det viste meg at 2 kontoer rearm, men har ikke fungert i det hele tatt. Nå ser jeg at jeg har vinduene utløpt. Hva om rearm å vinne 10?

  • Jeg tror det er meningsløst ikke å rearm nettstedet, kan du bruke gratis Windows Insider program.

   • Cristi, jeg trenger ikke insider variant
    GOVT seier 7 8 laptop og PC - du kan alltid gå for å vinne 10
    Jeg er interessert i bedriften evalueringsversjon til venner som spør meg om å hjelpe dem med et operativsystem på sin PC, og ikke ønsker å gå med piratkopiering. Eg. en venn har kjøpt en bærbar PC med linux og ønsket å passere på vinduene, men to dager igjen i Østerrike til spesialisering. Han ønsket ikke å ta en lisens neste dag fordi han trengte penger, så jeg satte vinne 7 foretak (som forresten har 5 rearm nettsteder). Han fikk senere en lisens ...

    • Folk på Microsoft har "luktet" trick rearm. For å motvirke dette smutthullet, rearm begrenset antall steder og hemmet midlertidig aktivering prosess. Samtidig, de synes å ha begynt å rearm sider registrert per maskinvare. Jeg mener du ikke kan gjøre mye rearm nettsteder på samme hovedkort.
     Dessuten aktiverings servere er ekstremt opptatt i denne perioden, siden Windows 10.
     Tips:
     Hvis du gir rearm, ikke hastverk, være aktiv i noen minutter / timer. Hvis du spiser rearm nettsteder, ikke av "liv".

 17. et lite problem sa han

  Cristi hilsen vi endret innstillingene i opplæringen, og kan ikke komme på nettstedene for online betting kan løses takk

 18. Dani Andrei sa han

  Jeg har et problem med windows 10 spille av videoer fra youtube i fulhd skjer i Chrome og Firefox til IE har ikke dette problemet. Problemet blir sett på som mindre forvrengt bilde (en slags skarphet meget sterk lite om noe skriftlig eller forstår) Full skjerm hvis jeg ikke kan se så stresset. Jeg hadde dette problemet på w7 liksom vet hva er ???

 19. florin sa han

  Inntil nå ga jeg rearm av 3 ganger. Det betyr at etter en reinstallering av Windows kan bare gi rearm de 3 7 ganger for nye vinduer reinstallert?

 20. Cristi meg lamurii deg og meg?
  Jeg ble med i programmet jeg lastet ned Innsider og offisielle nettsiden Bygg Windows 10 10162 og bygge nøkkelstedsspesifikke respectiv.Atunci egentlig ikke vet nøyaktig som må oppgraderes i løpet av Windows du har, å eie insider.Eu lisens jeg installerte ren, men jeg ble ikke aktivert vindu med en kommando prøvd respectiva.Am Keya ledeteksten (Admin) postet en besøkende til dette nettstedet, og jeg ble aktivert windosul (Windows10 Pro) og dukket opp windows10.La enkelt yrke med neste oppdatering jeg fikk TH1.Windowsul er på nå, men den siste oppdateringen jeg merke til at jeg så ut som windosul den utløper januar 25 2016 http://prntscr.com/81iuzc
  Du råde meg til å gjøre? Jeg vil være tilbake og oppgradere til gammel? May Windows er berettiget til å motta insider og en lisens?

  • Adrian Gudus sa han

   Når du har registrert deg for innsidehandel du er en del av det. Alt du trenger å gjøre etter å ha installert insider forhåndsvisning versjon er å logge inn på Windows med beretningen om innsidehandel og installere oppdateringer. Du trenger ikke å aktivere noe Windows 10 Insider Preview aktiveres bare så lenge du lar oppdateringer aktivert. Når det gjelder lisens for de som er en del av Insider, har jeg allerede forklart hvordan det er i opplæringen "Windows 10 lovlig og gratis i Windows 10 Insider" som du finner ved å bruke søkeboksen øverst til høyre

 21. Hei,
  1. Hvordan kan permanent fjerne Windows Metro UI vindu 10?
  Det er irriterende.
  2. Det er nødvendig og en W.10 videotutorial er rengjøring (fjerning og nedleggelse av enkelte funksjoner er nødvendig ikke bare forbruke energi, fart og plass).
  Takk.

 22. micutu sa han

  Hei Cristi, kan en rugaminte..daca gjøre en tutorial på å installere Ubuntu på OnePlus ett trykk. Det er en port mens uoffisiell vidt jeg vet og tror OnePlus system for k ville være interessant å se, og vi kan teste systemet på den nydelige OnePlus telefonen. Takk, jeg ønsker deg lykke til og så mange tutorials som du gjør det bra også!

 23. Sergiu sa han

  Howdy! Jeg fikk en nøkkel Windows produktet på en laptop 8.1 (window'sul var forhåndsinstallert, og tok key'ul med et program) Jeg prøvde å installere windows'ul måneder siden 3 8.1 og jeg sa det er ikke bra nøkkel pruduct (husker ikke om så ned instalesem seier. 8.1 eller vinne. 8.1 pro)
  Finnes det et program eller områdebekreftelse produktnøkkel?
  Takk på forhånd!

 24. Bra. Jeg vil vite om jeg installerer Windows 10, noe som gjør oppgradering fra Windows 7, vil fungere med Windows-drivere installert i 7?

 25. Cristian Tanase sa han

  Hei, jeg har en pro overflate tabletten og etter UGRAD vinduene 10 jeg ikke lyse opp tastaturet, etter at alle søkene mine ikke har funnet hvordan jeg kan løse problemet. Det var veldig nyttig når du arbeider netter, sannsynligvis sensor eller acceleromertul tilstedeværelse følte jeg nærmet tastaturet og NSE tent, nå. Kan du hjelpe meg please?

 26. Hei Cristi ....
  Jeg ga oppdateringer fra Windows til Windows 7 10 mens du gjør godt, men når jeg ønsker å sette den tilbake der vinduer 10 som tar lisens for Windows hvis jeg bare 10 fra 7 opprinnelige lisensen?

  • Hvis du hadde den opprinnelige lisensen (lovlig) Windows 7, for å være automatisk gyldig i Windows 10.

   • og hvis jeg installerer Windows 10 hvor får jeg lisens? eller trenger vinden 7 etter denne oppdateringen for å avvikle Sadau 10?

   • axelluny sa han

    Det vil tildele en annen spesifikk lisens vechi.Cu nye systemet i stedet for den gamle ikke lenger har den nye face.Cea heller ikke lenger nødvendig fordi datamaskinen vil bli identifisert ved tilgang til ren installasjon lisens kan ligge med internetului.Noua mange varianter, men som jeg sa saker mindre.

 27. Bogdan sa han

  Gå ikke bare til meg oppdateringen på nytt pt.Windows 10, KB3081424? Det virker som mange har dette problemet.

 28. Jeg prøver å Intal 3-4 dager og jeg Win 10, men jeg bekymrer NIC.
  Jeg bygde et styre, men jeg har også en Wi-Fi-stik kan liksom avbryte min NIC og ligge på stik ??
  Kanskje, kanskje så skal jeg klare å gjøre oppgraderingen ...
  Eller hvis noen vet en måte jeg kunne bruke godt.

  Takk !!!

  • Daniel Radu sa han

   Kontrollpanel - Nettverks- og delingssenter - (venstre panel) Endre innstillinger for nettverkskort - ser NIC Høyreklikk Disable (først opp)

 29. Dani Andrei sa han

  Gå til BIOS med F2 gi integrerte eksterne enheter, og du et sted Onboard LAN og deaktivere, hva gjør NIC med wifi og Windows-installasjonen du kan bruke samtidig sticku ala nettet og nettverkskort som ikke har noen forbindelse wifi, ikke forstår du ønsker å gi det win7 eller oppgradere fra 8 10 eller laste det ned og installere det på nettet?

  • Jeg ønsker å gjøre oppgraderingen til Windows 7 10 å vinne, men jeg kan ikke PTR denne feilen oppstår:

   Her ser du hvorfor Can not Be 10 Windows installert på denne PC-en.
   Det finnes ingen støttede nettverksenheter.

   Og jeg vet ikke hvordan å fikse denne feilen!
   Jeg oppgraderte nettverkskortet, men alt forgjeves!
   Egentlig vet jeg ikke hva jeg kan gjøre!

 30. Dani Andrei sa han

  deaktivere den i bios

 31. Adrian, jeg vet ikke hvordan du går frem.
  Jeg 10 Pro på Windows PC med dette problemet, http://prntscr.com/81iuzc
  Jeg gjorde ikke noen oppgradering til Windows gammel.
  Jeg ble med i programmet jeg lastet ned build Innsider og som da nedlastingen 10162 og jeg installerte det på ren og jeg fant meg selv med dette problemet, er at lisensen utløper i januar 2016.
  Hvis du installerer rent WinXP gamle og oppgradere kontoen innsidehandel er ok? Eller stokk oppstartbar med Media Creation Tool, installere renere når du blir spurt Keya gi hoppe og jeg har logget inn redegjørelse for innsidehandel? Eller råde meg til å gjøre noe annet? Vent din mening

 32. Raluca sa han

  Jeg oppgraderte til Windows 10 en god asus touchpad og mus problemer når jeg kommer inn i systemet beveger seg litt etter at kvele dette og få to svært vanskelig system. Jeg nevne at jeg formaterte USB-mus og på dette punktet har vi ikke i huset. Jeg pleier å tenke ikke tatt alle de riktige driverne.

 33. Marian Serban sa han

  Hei, oppgraderte jeg til å vinne 10 fra 8.1 pro seier og ikke lenger fungerer tune up utilities, Kasperski, Maxthon brawser og trackere som uTorrent er tømt umiddelbart etter oppgradering til å vinne 10 forblir .Hva gjør jeg ønsker å sette i continuare.Macar trakerele tilbake i utorrent hjelp .multumesc forventet.

 34. Tiberiu sa han

  Howdy! Jeg hadde selv en intrebare.Am en Lenovo Laptop g50-70.Am 7 hadde windows, jeg har gjort alle oppdateringer før jeg klarte å installere Windows 10.Problema er som følger etter installere oppdateringer og vinne 10, laptop stå veldig mye opp min laptop støvlene Windows-ul.Configuratia er core3 ghz Intel dual core i1.7, 4gb ddr3, HDD 1Tb programmer er ubrukelig i oppstart oprite.Care som adressering? jeg må si at før jeg installerte oppdateringer laptop gjør ikke det! Ros vil gi meg svaret!
  All respekt !!!

 35. Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal gjøre, for å endre språk EN 10 vinduer. på engelsk Ro
  takk

  • Adrian Gudus sa han

   Det er veldig enkelt, skriver i søkeboksen øverst til høyre "Hvordan vi jobber rumenske språk og skriving aksent Windows 8" trykk på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen. Dette er det samme som Windows 10

  • søk> legge til et språk> "legge språket" __ Remove_ up_ Move Move down__

 36. Mihnea sa han

  Hei,
  Cristi foretrekker å gjøre en tutorial på ren installasjon, og forklare hvor out "min datamaskin" på descktop og mer ... Hvordan aktivere Windows og mer ... ser du har allerede byttet til avansert som brukte Windows prewiew ... ikke rett for eksperimentering ... og forresten vi bare endre språket og la på engelsk (det er mange som forveksler den rumenske ... og ser som turbatiii) .... : ((
  C følelse.

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du hadde sett på all den opplæringen og ikke rulle, måtte du vite hvordan kylling og stasjonær PC Denne dukket opp for dette i denne opplæringen! Rulle og en annen gang, hva er poenget å se på alle opplæringen? Det er fint å rulle og deretter komme oss ut øynene på kommentarer som dukket opp til X og Y, ikke sant?

 37. Adrian Popescu sa han

  Hei,
  Jeg har en hp laptop med i3 GHz 2,3 2012
  Jeg byttet fra Windows til Windows 7 10 pro pro og systemet starter fra 10-12 sekunder vinduer nesten 7 120 sekunder !!!! i Windows 10
  Dette skjer og nye systemer eller bare til de gamle (relativt gamle - 3 år)?
  Vennlig hilsen

 38. Hello !!! Takk så mye for denne opplæringen du har lagret flere timer med ^^ ^^ ser gjennom vinduene likevel knappen til det, og jeg personlig, men med opplæringen du ga meg en god start
  For meg er den mest nyttige ting var å dele wifi passord. Fra synspunkt meg denne muligheten bør deaktiveres (standard) og brukeren aktiveres igjen ...... Takk så mye for hardt arbeid i denne opplæringen, så og for opplæring på dette nettstedet (godt jobbet uttale riktig og rett på sak, profesjonalitet). Takk.

 39. adrian Sall. Jeg gjorde tvunget installasjon til Windows 10 im hjem og spise mye av prosessor chorme bare google nettleseren krasjer harddisk defragmentert VIDEOER Depe yootube .Selv om det alltid rense systemet drivere er oppdatert fra tid cclener ikke vet hva problemet jeg hadde 8.1 im pro installere windows du kan svare fro idé. MS MLT noe ...

 40. Iulian Mihai sa han

  Salut!
  Jeg har et problem med Cortana
  Når du snakker med noen på Skype og ønsker å snakke samtidig med Cortana er mikrofonen gitt mer langsomt og Cortana kan ikke høre meg og ingen på Skype. Vet du hva jeg gjør?
  Jeg prøvde å gi Avspillingsenheter og deretter til kommunikasjon og velg deretter "Gjør ingenting" og så gjøre.

 41. Gabriel sa han

  hei. tenker at noen kan svare på spørsmål vi må stille 2. 1- hvordan AdBlock installert på kanten microsoft ,,, eller noe lignende? 2 - youtube video bildet jeg bruker samme microsoft kanten.

  • Adrian Gudus sa han

   Det er ikke for du har ikke falt image, sa Add-on du er å låse / skjule reklamer for å spille av videoer i optimale forhold. Sjekk at du har den nyeste versjonen av fllash spiller, for å ha den nyeste driveren for skjermkortet.

 42. Jeg har et spørsmål: Hvordan kan jeg installere og en eldre versjon av uTorrent for Windows 10? ikke la meg, jeg har en ss for å se hva det er. http://i.imgur.com/uxt0b7T.png
  Hvis noen kan hjelpe meg a Mare Merci.

  • Adrian Gudus sa han

   Klikk på den blå linken "Hvordan fjerne blokker en utgiver?" Knappen i vinduet og følge trinnene for å låse opp

 43. marcghi sa han

  Jeg hater ikke svart på oppgavelinjen. Kan endre w7 se ut? Takk.

 44. Hei, Hva med Windows 10, er det bedre enn 8.1 bevege seg raskere og kjører bedre?

 45. Jeg begynte i W10 Insider, jeg lastet ned ISO-bilde, men jeg glemte å kopiere aktiveringsnøkkel.
  Hvordan slår jeg den jævla W 10 gjøre nå?

 46. Cristi velkommen
  Jeg dro meg selv til en bærbar PC med Windows 10 windows8.1 og vi hadde et problem med lyden spiller en mye langsommere ekko hva kan jeg gjøre?

 47. Catalin sa han

  Jeg vil ikke se deg i videoen ikke noe problem med å skalere en vanligvis ser

 48. Hei, Jeg har en Dell Inspiron 15R N5110, i5. Jeg fikk på ikonet for å få gratis seier 10 (vi lisensierer til å vinne 7), men forteller meg at "PC ikke kan kjøre Win 10, er BIOS ikke akseptert" Vi har oppgradert Bios jeg kom fra A07 til A11 siste versjon. Alt forgjeves, den samme meldingen, som Dell kø, er det noe å gjøre? Tusen takk!

 49. Jeg installerte Windows 10 pro og når jeg høyreklikker på start ingenting er, hvordan løser jeg dette?

 50. Lucian Duran sa han

  Hei,
  W bry meg i 10, kravet skrive inn passordet hver gang etter et kort avbrudd av arbeidet på den bærbare datamaskinen.
  Vennligst hvis du kan hjelpe meg, bare å oppgi passordet når du åpner den bærbare datamaskinen (e-postadressen) og ikke hver gang du gjør en liten pause i bruken.
  hilsen,
  Lucian Duran

 51. ghita_49 sa han

  Slik aktiverer du skriver på vinduer aksent 10?

 52. Hei Christian, jeg har et spørsmål om hva som vises i oppgavebehandling fordi jeg nesten alltid uansett hva jeg ville gjøre som maskinvare brukes 100% og gi deg se hva bruker det ofte som jeg har flere programmer 0,3 MB ... .sa be'm ikke så gammel hardware?

 53. Kjære venner, jeg 8.1 vinduer, men ikke ønsker å installere vindu 10 fordi den har en svært arbeidskrevende spionasje. Selv om du ikke huke av boksen Jeg godtar sende data til Microsoft, er dataene overføres uansett. Hvordan bli kvitt disse cookies brødre. Hvis jeg ikke kan deaktivere tilgang til e-post, facebook. De gikk inn disse informasjonskapslene i våre liv og følge oss overalt. Hva motgift å holde seg borte fra disse cookies. Ingen nettleser er ikke sikker, jeg prøvde å installere Safari, men det virker som ikke bare er kompatibel 8 seier for Apple. termin forslag om hvordan du kvitt en videotutorial sporing. Takk!

  • Dere brødre så skjult pass opp for ikke å bli spionert på? (Wtf!)
   Og så er jeg glad for at CIA, FBI, SRI, etc. spionere som bare så fanget og vil fange terrorister! Hvis du ikke er en terrorist, aldri noensinne CIA eller SRI vil ikke desconspira at du laster ned ulovlig Nush hvilke filmer. eller programmer ...!

 54. Hei, Jeg har nylig kjøpt en Lenovo tablet med Windows yoga2 8.1. Alt vel og bra helt til jeg oppgraderte til 10 ... scadeaza tablett og har lag ... hvilke råd du gir meg å holde på og vente 10 optimalisering eller komme tilbake til 8.1 INPO i flere måneder?
  Mellom Windows 7 og 8.1 flytte bedre? Jeg mener ressursforbruk, forgrenet prosessor ... etc?

 55. Etter oppgradering til w10 ikke gå på den andre skjermen.
  Etter å ha skrevet W + P får "Din PC kan ikke prosjektet til en annen skjerm! Prøv å installere driveren ...
  Selvfølgelig gikk jeg på w8.1 brici.Am reinstallert 4800 ATI Radeon HD w10 driver.
  Skjerminnstillinger ser ut til å ha Microsoft Basic Display Driver i Enhetsbehandling om jeg ATI Radeon driver 4800!

 56. På Windows 7 hadde jeg wallpeaper nettsted som endrer automatisk hver minute.Aceasta 30 10 alternativet er ikke i Windows eller jeg vet ikke hvordan de skal komme til henne?
  Også i min vindus Avinstaller programmer vises bare 3, 2 en av AMD og Microsoft ikke forstår
  Jeg installert over vinduer 7, 10 Windwos med mulighet for å slette alle programmer og data, og nå vet ikke om jeg installerte Avira (antivirus)
  Hva ville være forklaringen?

 57. Romulus Dorin sa han

  Takk for din videotutorialele!

  Hvordan gjøre overgangen fra 98 VINN MED LISENS - THE FIRM (stengt / likvidert) på WIN 10 gratis! (Som programvarelisens og ikke som seg selv!) Takk på forhånd for din tilbakemelding!

  • Daniel Radu sa han

   98 lisensierte Windows, Windows 10? Det er umulig ved upgrade.Doar hvis du installerer "å rydde", men mister lisensen.

 58. hvordan du har installert Google Chrome på Windows 10 så vi og ham, men 64 litt og ikke gå over en dag etter ikke ønsker å gå, dak ønsket å installere det ikke la meg, synes ark nedlasting og bodde 5 min og han hadde ikke tenkt å installere <installere google Chrome har noe dak stående offline eller frakoblet en av dem.

 59. Mircea Dima sa han

  Jeg ville ikke ønsker å tygge den forrige diskusjonen. Jeg har et annet problem. Nå har jeg installert Windows 3 10 dager. Avaem vinduer 7.Mi virker ok. Men jeg har gjort noen endringer og nå farger, for eksempel doc-filer har farge, men ikke hvit ... albastra.Cum tilbake til forrige farge?

 60. Mircea Dima sa han

  Beklager å tull tekst ...

 61. Det er et alternativ "auto-connect" i Windows 10? Hvis du, fortell meg, vær så snill, hvordan du går frem? Takk!

 62. Cristina58 sa han

  Utmerket.

  • Cristina58 sa han

   Jeg hadde også den knappen for skjermen fange, jeg brukte Win + G, men vises ikke.

   • Cristina58 sa han

    Jeg løste det, jeg sjekket i en pop-up spørsmålet om dette er et spill, og nå har bar knappen skjermbilde, aktiverer å trykke Win + G.Multumesc for opplæringen.

 63. DIANA sa han

  Bra! Pretty kan du hjelpe meg, jeg bruker ikke Windows 10 og kammermusikk, jeg har en Asus bærbar PC, installerte jeg en sjåfør, men det fungerte bare én dag. Takk på forhånd!

 64. hei!
  Jeg har sett opplæringen installasjon seier. Stokk 10 og 32 ikke la meg enn litt (jeg virkelig trenger 64 bit) og te ber dere gi meg en link eller noe å komme sammen!
  Takk på forhånd!

 65. stefan sa han

  Hei, jeg jobbet i vinden 7 10 nå og jeg passerte. I Excel ikke klarer å finne sidemarger mine kan størrelse. merci

 66. Viorel sa han

  Hei alle,
  Jeg er kanskje litt off topic, men jeg kan ikke finne en annen lignende tutorial som jeg kunne forlate dette spørsmålet:
  Jeg 2 er en ASUS laptop en K53SJ og den andre er en ASUS F550J både Windows Pro 10 64 bit (som han kom gjennom oppdateringer fra 8.1 jeg gjorde en ren installasjon) og en hode Somic perechede G927.
  problem:
  Castilla kjører på ASUS K53SJ perfeksjonere det uten meg installere driverne så sannsynligvis de som kommer med Windows er tilstrekkelig, men de samme hodetelefonene fungerer ikke på ASUS F550J og forstår ikke hvorfor jeg prøvde å installere driverne, men jeg sier "USB-enheten ikke anerkjent "og på grunn av dette problemet, fordi jeg ikke kan installere driverne som kreves for å koble hodetelefoner til den bærbare datamaskinen under installasjonen.
  - Windows er oppdatert med oppdateringer
  - Jeg prøvde Windows kompatibilitetsmodus
  Jeg tror alt starter fra det faktum at jeg ikke gjenkjenner hodetelefoner.
  Jeg håper du kan hjelpe meg med en løsning, fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, jeg prøvde alt jeg kunne finne på internett uten å lykkes, sannsynligvis ikke vet hva du skal se etter.

  takk

 67. PREDA Costică sa han

  WINDOWS 10 STØRSTE Porcari, Microsoft, AM SYSTEMULDE Windows installert 10, i rumenske og andre dagen. Da han gjorde installasjonen av oppdateringen, og bytte til Jordan SPRÅK OG BARE kan bruke Windows bare vite hvordan du gjør det hvordan var på rumensk,

 68. PREDA Costică sa han

  Takk for nyttig informasjon, en stor dag,

 69. Salut! Hvordan kan jeg se de tekniske detaljene 10 vinduer på den bærbare. Windows XP vet at høyreklikk på Min datamaskin og velg Egenskaper. Jeg ønsker å se hver CPU kjerne har og hva RAM er. Jeg skal kjøpe en brukt bærbar PC med Windows 10. Det vil være første gang vil bruke Windows 10.
  Windows 10 bruker Nero program alle det samme? Jeg ønsker å teste kvaliteten DVD-RW.

  Takk.

  Vennlig hilsen,
  Anton Razvan Militaru.

 70. Som standard har den bærbare installert Linux, men jeg kjøper den brukes med Windows 10 Pro. Påvirker dette laptop?
  Takk.

  Vennlig hilsen,
  Anton Razvan Militaru.

 71. Hei, jeg har et problem: Hvordan ser du på skrivebordet (jeg vet det høres rart) for å se mening og søknad, og alle de gangene han prøvde det, og det er ikke problemet med snarveier jeg ser bare begynne bar- og ikke på skrivebordet, og når du gir skrivebordet hjemmefra jeg ser ikke noe jeg kan gjøre?

 72. Ungureanu Floian sa han

  Jeg satte en hilsen i cmd kommando:
  Ubegrenset -ExecutionPolicy Powershell -command "og {$ manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore) .InstallLocation + '\ AppxManifest.xml'; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ manifest} "
  og den forsvant butikken bar ikke gå for å få tilgang
  Jeg ønsket å se etter en løsning for å lagre når den åpnes i en søknad, og jeg gikk ut
  Det kan løses? Eller reinstallert Windows®?

 73. Ungureanu sa han

  det er en løsning for denne feilen? rett og slett ikke laste
  http://imgur.com/a/80TqM

 74. Giosanu sa han

  Jeg m du ikke gå hjem ... og gi knappen på kameraet, og jeg kan ikke gå

 75. Fabian Kovacs sa han

  Hei, Fabian navnet mitt ess har, og jeg trenger hjelp kan du bedre forstå? Min bror kjøpte en ny bærbar PC, og problemet er at når du installerer et spill han går perfekt på første og etter det bare går bra, ser funksjoner Laptop: Dell Inspiron 5567, Intel® Core ™ i5-7200U å 3.1GHz, 15.6 "Full HD 8GB SSD 256GB, AMD Radeon R7 M445 4GB Ubuntu 16.04, kan du kan du hjelpe meg, takk vakker .

 76. Fabian Kovacs sa han

  kan noen hjelpe meg please? Takk.

 77. Albu Ioan sa han

  Nylig, i desember 2017, oppgraderte vi fra Windows 8.1 til Windows 10 gratis, og alt gikk bra! Jeg er veldig fornøyd. Ikke sammenlign med W 8.1!

 78. pescaru ion sa han

  Hei. Fortell meg, og jeg vil spørre om jeg har sjanser til å installere fra scratch en 8.1 eller win10 vinne en Toshiba tablett vekt-7c ha full lagringsplass og kan ikke gi utvinning fordi de spilte liten hun vet ikke hva de gjorde som ikke virker. Hvis ja, hvilken versjon

  • Marius sa han

   Sjansene er, det avhenger av deg bare om versjonen av Windows, som var på den for å kjøpe.

 79. Spørsmål: Jeg installerte Windows 10 på nytt, men jeg har ikke tastaturet tent. Vennligst hyggelig, kan noen hjelpe meg? Takk på forhånd. Den bærbare datamaskinen er en ny ASUS-modell.

 80. Romulus Dorin sa han

  Hvor mye RAM ser "Windows 10 på 32 bit og hvor mye på 64 bit?

 81. Romulus Dorin sa han

  Hvordan er Windows Pro 10 32 litt for å "se 8 GB RAM på min laptop CPC 64 bits prosessor (kompatibel) og vinne 10 32 oppgradert til installasjon) ?; Vinn eller hvordan de overgangen fra 10 32 pe64 av disse kommandoene i DOS uten å miste andre data partisjon D: (hvor jeg multimedia ++) og andre uten reinstallasjon. Automatisk oppgradere installasjonen 32 bit ikke la meg oppgraderer til forsøk der installasjonen ved å oppgradere seier 10 å 64 litt (ikke gi meg aktivere en partisjon, meldingen: "Windows kan ikke installeres for å drive av Den valgte. drive "(iricare av dem de ville velge)" har i år MBR partisjonstabellen. på EFI system Windows kan bare installeres på GPT disker. "Selv prøver å Aomei Partition Assistant har unnlatt å forsøke konvertering GPT, mottatt melding "" Windows 32 bit system fungerer ikke på GPT disk. operasjonen vil resultere i denne disk "(noen)" i GPT tidlig, men systemet er 32 bet ekte operasjonen er ikke tocontinue. Vi sugest du å oppgradere din system for å 64 litt "! jeg tror jeg ikke forstår engelsk godt eller rettere sagt ... jeg vet ikke hva jeg skal si! Vennlig hilsen Romulus Dorin"[Email protected]"!

 82. Hei Cristi ... Jeg fulgte opplæringen du legger her, veldig hjelpsom, jeg vil gjerne spørre deg hvor du skal slette passordet fra din PC til Windows 10? Takk ..

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.