Hvordan knekke alle passord Wi-Fi, super rask å bruke social engineering

Hvordan knekke alle passord Wi-Fi ved hjelp av social engineering teknikker.

Sosialteknikk er teknikken som enkeltpersoner eller grupper blir manipulert for å oppnå noe. Den nyeste sosialtekniske ordningen er "ulykkesmetoden", der aggressoren utnytter omsorgen for offeret for sine kjære, for å oppnå utilbørlige fordeler aka "ost".

Social engineering i hacking.

Ofte tilskrives ferdighetene til kjente hackere til dataopplevelsen, men det er ikke kjent at i de fleste "prestasjoner" brukes sosialteknikk.
Lesing social engineering:
Hei, jeg er din nye sjef, fortell meg. (Bossy)
Hallo, sjefen din ba meg om det. (fullmaktsmyndighet)
Jeg er Cristi fra IT, installer det jeg sender deg nå ... (tekniker)
Hallo, jeg er kontraktinnehaveren, vær så snill og gi meg ... (etterligning)
Sosiale ingeniørteknikker, brukt i forbindelse med test- og penetreringsverktøy, kan gjøre underverker.

Social engineering i det virkelige liv.

Dag for dag vi blir angrepet av eksperter i sosiale engineering teknikker som mer eller mindre geniale.
1. I politikk - stem på oss hvis du vil ...
2. I reklame - kjøp blir produktet vårt kvitt ...
3. I familien - hvis du ikke kjøper meg som opprører meg ...

På social engineering har jeg tenkt akkurat nå

En telefonsamtale fra naboer, selv av som ingeniør på nettet og be personen om å trykke på tilbake-knappen på ruteren (WPS-knappen), og du trenger bare å være innenfor rekkevidden til ruteren med telefonen satt til å lage en forbindelse WPS).

Bruk av opplæringen jeg fant passord.

Det kalles Flyteteksturer og er et automatisert program som vet å gjøre mange ting, blant annet denne typen angrep.
Jeg anbefaler ikke å bruke appen enn å teste din personlige nettverk. Det er ulovlig å sette i gang angrep som dette på offentlige og private WLAN.
Wi-Fi-adapter i monitormodus og tutorial støtte kan gjøre injeksjon, det er TP-Link TL-WN722N, som jeg presentert for deg etter noen dager. Det er en meget føyelig adapter, inn gjennom nettverk som osten.
Andre tutorials Forstå pause passord og passord:
Lastpass Password Manager en strålende komfortabel og svært trygt
Beskytte og administrere passordene dine med KeePass programvaren gratis
Sikkerhet i nettleseren, kan vi se tegn i passord stjerner
Hvordan kan vi komme inn i Windows uten passord
Sikkerhet, opprette og endre brukerkontoer i Windows
Hvordan knekke passordet Wi-Fi WEP, WPA og WPA 2

Opplæring - Hvordan knekke alle Wi-Fi-passord

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Takk igjen for den informasjonen som du finner i dine tutorials og ærlig vi konkluderte med at de fleste sunne er å stoppe trådløst nettverk, må vi gå på kabelen som er så mye høyere hastighet. Skjermer all akkumulert sett kurs med alt fra antivirus og andre. Å være sunn og ikke å avslutte vane med å legge tutorials.

  • Achim Moga sa han

   Hilsen Cristi Jeg vil ikke bruke, men når jeg ser noe mistenkelig du må logge im meg til å innse fare Takk så mye på opiumsvalmuen kan endre seg etter at en bruker nettverk

 2. Likevel filtrering av MAC ikke beskytte meg mot slike angrep?

 3. En veldig god tutorial knyttet til RADIUS-serveren, hadde jeg flere forsøk med RouterOS MikroTik og pfSense

 4. Jeg ønsker å lage en forbindelse radius server. og du kan ikke skjule nettverket hvis du vil være ledsaget av eventuelle angrep. og en usynlig ansikt.

  • Feil, det er mye programvare som du kan oppdage skjulte nettverk.
   Basque skanning se alle nettverk, og viser dem på den skjulte

   • informerer. UPC router uansett jeg er fra det jeg leste god ef (Mediabox) pluss at du kan stille inn nettverkstilkoblingen 2 etc.

 5. hvis jeg "skjuler" nettverksnavnet mitt og deretter legger inn det trådløse passordet, ville det være en løsning?

  • Du kan feste og under dyna, ingenting!

   • men begrensende nr.de tilkoblinger hjelp? 2 tel.şi å si at jeg setter min laptop og router forbindelser innen 3.

    • Ja så kan ikke tilkoblingsmetode, men passordet alt en pause og en gang brutt forventer at du skal koble fra en Instrumenter og Porm er veldig lett å 1 klone mac adrees 2 gå inn i ruteren og legge til en annen for enheten 3 slette innstillinger du .

 6. God tutorial, takk.
  Merk 10.super! 10000000000000000 år å leve

 7. Hei,

  Jeg tutorial om sikkerhet gjennom radius server.

  Takk,

 8. du ziso mars at sikkerheten interesse for å beskytte min Calum ruteru

  • Det vil ikke hjelpe noe, og radius er så lett å bryte, foreslår jeg at du legger til et mellomrom etter passord og angriperens dumhet i ikke innser at det er et mellomrom etter passord

 9. Hei Mr. Cristi. Jeg vil fortelle deg at wifislax også har noe sånt som "Linset". Jeg prøvde å dekryptere mitt eget wifi-nettverk. Jeg mislyktes på det tidspunktet.
  eller i noen tilfeller nådde 99.0% og forble så ikke injisere noen furu tror wifi-nettverk er sårbare.

  • Flyteteksturer er en etterkommer av Linset. Slik går jobben godt, må du ha en god overvåking og injeksjon adapter.
   Brute force ikke gå online, direkte rourer som ble iverksatt beskyttelse metoder over tid, og nå er nesten alle produsenter beskyttelse mot brute force og komme med WPS deaktivert på rutere.
   Brute force er offline, og sjekk med håndtrykk.

  • Før du gjør et angrep sudo macchanger 00: 11: 22: 33: 44: 55 og styret vil automatisk endre wifi mac og router adrees offeret vil ikke være i stand til å blokkere suksess.

   60 sekunder app registrerer hastighetsbegrensende fordi det føles router og banning valmue adrees angrep.

 10. Hei! En link hvor jeg kunne laste Flyteteksturer er poate.Multumesc

 11. Stem på. en tutorial Radius server. Takk!

 12. hvis du fremdeles vekket "dritt" står det også hvor og hvordan det er installert for å vite at alt er dumt. "Https://github.com/deltaxflux/fluxion"

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du hadde sett på opplæringen uten å rulle, ville du ha hørt når det ble sagt at opplæringen er for pedagogiske formål. Det var ganske enkelt en metode der noen kan "knekke" WiFi-passordet ditt. Vi lærer ikke verden å stjele, men vi presenterer eksisterende tyverimetoder slik at du kan være på vakt, å vite hvordan du kan gå tom for data og være på vakt, for å være mer forsiktig.
   Opplæringen, oversatt for deg, er: "Bror, pass på at ..." og NEI "For å stjele gjør du følgende og gjør det"

 13. Gelulache sa han

  Radius forventer en tutorial.
  Takk på forhånd.

 14. Cristi si hei!, Du og andre besøkende. Og jeg er lidenskapelig opptatt av alt som er relatert til IT og teknologi og jeg har alltid hatt noe å lære av dine tutorials. Jeg er interessert i å presentere sikkerhetsstandard RADIUS og eventuelt på hvilke rutere kan kjøre den. Jeg personlig har en Asus AC66U. Alle de beste!

 15. og jeg vil ha tutorial om sikkerhet gjennom radius server.

  Takk,

 16. Grønt lys for meg for en tutorial Radius, og andre.

 17. Dragos i Iasi sa han

  Og jeg er interessert i å sikre en tutorial med Radius-serveren
  Takk. God jul!

 18. Radius vente og opplæringen

 19. Jeg liker at de fleste av dem som har skrevet har uttrykt et ønske om å se en tutorial om sikring wifi er med Radius, enn de som ønsker en nedlastingslink for Flyteteksturer (eller annen informasjon).
  Derav hensikten med denne opplæringen er nådd. Dvs utdanning.
  Jeg tutorial som jeg ikke gjør en Sikker online betaling til wifi.
  Videotutorial.ro Happy Birthday!

  ps
  Men hvis du er en gjest WiFi-nettverk, mobiltrafikken bare fra hjem og hvile en nær wifi-nettverk. Jeg ville beskytte det interne nettverket, gitt at jeg ikke betaler (og andre tilganger til paypall, etc.) på telefonen som er på wifi?

  • Generelt er gjestenettverket isolert fra standardnettverk og er "litt" sikrere, i den forstand at det er i en egen vlan.
   Du kan bare bruke et standard nettverksadministrasjon, betale online (bare når du gjør) og gjesten nettverk for surfing og medieforbruk.

 20. Jeg eier denne wifi adapter, men hva som er interessant, kan jeg bruke den bærbare datamaskinen og wifi-kort, samt en adapter tp-link.detin b560 lenovo laptop.

 21. Gratulerer for denne opplæringen.
  Og jeg vil gjerne vite mer om sikkerhet gjennom RADIUS-serveren.

 22. GOD opplæringen.
  Takk.
  Jeg visste at du ikke kan være sikker på 100% for å gjøre betalinger eller handle på nettet, men meg bort på toppen i over 12 år.
  Jeg er interessert i en tutorial om Radius server.
  Jeg er nysgjerrig på om du går med ONT Huawei HG8245H RDS?

 23. totjealex sa han

  Vi RADIUS-server tutorial!

 24. Florin MILO sa han

  Jeg tutorial om sikkerhet gjennom radius server

 25. caisindonici sa han

  Hallo! Jeg installerte den nyeste versjonen "wifislax" og der kommer den med forhåndsinstallert stream, men det rumenske språket er ikke, men i kali linux ikke i det hele tatt, det må installeres. Jeg brukte det samme nettverkskortet som ble presentert i opplæringen, alt gikk bra "dessverre"

 26. caisindonici sa han

  gemenis revisors metropol, goy script er gode verktøy for WPS pause på jobben !!!

 27. Fortsett med det gode arbeidet

 28. hvis alt Kapittel kali, vise dem gutter og FATRA i kali, en å like

 29. Takket Cristi, forvente å se Radius server tutorial!

 30. Mircea Caramidaru sa han

  Disse programmene (Flyteteksturer og Linset) og noen bug-uri.Se har fokusert kun på kanalen når du finner håndtrykk ul.Cand du skjønner at du blir angrepet endre kanal på ruteren, og dette vil tvinge angriperen å skanne retelele.Faceti dette før parlitul vil innse at du har fått og la i fred.

  • Det høres ikke sikkerhetsstrategi. Ring katt og mus.
   Jeg tror ikke eierens Wi-Fi-kanaler vil endres etter hvert som du sier. De fleste av dem har glemt passordet ditt for å logge inn på ruteren.

 31. Mircea Caramidaru sa han

  Selvfølgelig er det ikke en sikkerhetsstrategi, men det er den enkleste (hvis du ikke har glemt påloggingspassordet). Mesteparten av tiden har angriperen ikke omfattende kunnskap om nettverk, han hørte bare at nettverk kan brytes med X- eller Y-program, og vi antyder at vi vet hva han vil gjøre, og vi vil inokulere frykten han vil bli tatt og fordømt, eller det gir ikke mening å kaste bort tid med nettverket vårt. Jeg prøvde alltid å bryte nettverket mitt gjennom sosialtekniske metoder, og vet du hva jeg gjorde? Jeg endret passordet med "teamprinsboule", jeg ga det til ham og så endret det igjen. Han roet seg umiddelbart.

 32. Wow. Hvor enkelt det virker for en som er god og mer "ond" av natur!
  Vennligst hold deg til emnet, jeg er interessert.
  Hvor mange wifi-rutere er det i Romanica, det er godt å vite hvilke mottiltak du kan ta i tilfelle….

 33. Hei, ja jeg vil ha en tutorial om Radius server, og jeg har et spørsmål med ulik radius av pfSense? Takk!

 34. Lyst til å gjøre mer opplæring om VPN, RADIUS-serveren, hvis du kan selv Raspberry Pi og mer utviklet (dvs. varianter og varianter). Personlig finner jeg dette mest interessante tutroiale.

  Takk og nyt!

 35. axelluny sa han

  Jeg hilser disse veiledningene domnilor.Văd antennes lidenskaper og fortvilelse, men også utilizatorilor.Nu trenger å bekymre deg for at du vil bli "penetrert" fordi de store produsentene av rutere vet alle feilene slik at TP-LINK har blitt enda anses impenetrabilă.Trebuie innstillinger du gjør dem manuelt, det sklir greşelile.Cine forsøkt presentert metoder for å finne passordene er helt sikker på at klart å oppnå det de har satt protecţie.Nu kjenner radius server for å skjule det, men nettverket kan være f enkel og Dlink meny og en MAC-adressefiltrering på ruteren innrømmet at det vil være noe problem selv om du har passord. Er det en måte å motvirke det og Reaver, men hvorfor ikke røpe.

 36. Jeg antar og MAC-filtrering kan passere.

  • axelluny sa han

   Det kan ikke passere fordi angriperen ikke er i stand til å se adressene allerede akseptert dem clona.Pentru ruteren for å godta en mac-adresse skal være synkronisering eller sammenkobling mellom ruteren og enheten ved å trykke på den knappen med to piler (tilfelle av D Link) .Cei også avsatt nok tid til å studere saken fra synspunkt av angriperen og angrepet vil merke at ting ikke er så ille, og gjennomføringer er eneste gyldige unntak for utdatert programvare.

 37. Kostnader sa han

  Kritisk kommentarer du godkjenner?

  • Adrian Gudus sa han

   Vi godkjenner dem bare når du holder et anstendig språk og ikke fornærmer. Når du ikke "kaster" lenker i kommentaren til venstre. Kritikk er bra så lenge den er konstruktiv og du ikke angriper personen ved å bruke fornærmelser

 38. salut.cum jeg kan rette på feilen i kali linux: Finner ikke pakke ISC-dhcp server?

 39. Cosmin sa han

  Hvis du konfigurerer ruteren for å bare godta enkelte Mac-maskiner, og en eller annen måte ikke løse problemet med høy sikkerhet du her?

 40. Hei. Den siste versjonen av kali linux kan ikke aktivere det trådløse kortet. Acer Aspire v nitro plate Qualcomm Atheros trådløst nettverkskort QCA61x4A.
  Hvordan kan jeg løse problemet?

 41. Hei,
  Jeg fulgte alle trinnene, men etter å ha valgt språket (3-rumensk) gir det meg feilen: "ingen nettverkskort, utdata"?!
  Jeg brukte adapter TL-WN722N (kali-linux-2016.2 / 0.24 Flyteteksturer)
  I VMware-spiller (v.12.5.2-4638234) / virtual machine setitngs / nettverksadapter - bridget (automatisk)!
  Hva kan jeg gjøre?
  takk

 42. Gheorghe sa han

  / Hi Cristi denne adapteren vil gå TP-Link TL-WN821N?

 43. bruhet sa han

  Hei, har noen lastet ned fuxion program? millioner for å gi til meg please? e-postadressen er [e-postbeskyttet] , nå kan jeg ikke laste ned hvor som helst …………… .., takk

 44. Cristi hilsen kan gjøre en tutorial Flyteteksturer i Windows

 45. Andrew sa han

  En påminnelse ikke om diskutert:
  når du genererer den "phishing WiFi" -siden, blir nettverkskortet ditt et tilgangspunkt!
  Med andre ord, hvis du fange nettverk venn fra en naboblokk og begynne å gjøre alle prosedyrene som er nevnt ovenfor, og få i trinn opprettes nye åpent nettverk, blir det nye nettverket usikret utstedt av nettverkskontrolleren (og ikke router offer) slik at din venn fra en naboblokk vil ikke ta for alltid wifi signal fra kortet ditt i den bærbare datamaskinen, AP-modus nå.

  • Andrew sa han

   Ellers versjonen vi testet, og det fungerer feilfritt!
   Gratulerer alle dine hardt arbeid

 46. Jeg har fluxjonsproblemet
  Jeg kan ikke holde noen isc-dhp-server, dhcpd, og jeg er
  2
  Jeg ga apt-get installere php-cgi
  Jeg gir nettfeilen som jeg ikke kan koble til http.kali.org / kal
  Gi meg feild [e-postbeskyttet]
  Jeg ser mange klipp og de gikk, men det er hodepine jeg vet ikke hva jeg har galt med
  Jeg liker videoene dine
  Du har liksom en strømning ok

 47. Hvis du har noe på programvaren, nyt det
  Ms for forståelse

 48. Boris Aurelian sa han

  Jeg er Mm

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.