Skriv beskyttet USB-stasjon FIX (endelig løsning)

Løse feil "USB Drive er skrivebeskyttet!
Hei venner, en tid siden gjorde jeg en tutorial der vi løste utstede en USB-pinne oppdaget. På kommentarfeltet på denne artikkelen postet du mange av dere problemer du støter på med noen pinner skrivebeskyttet, noe som betyr pinner som du ikke kan skrive, kan ikke gjøres, og kan ikke slette filer, og eventuelle forsøk på å løse problemet mislyktes.
I dag, faktisk alle om 2 dager prøver å fikse en pinne skrivebeskyttet, og i dag kan jeg si med lettelse at vi klarte å løse dette problemet: "USB DRIVE er skrivebeskyttet".
Jeg har prøvd mange metoder for å låse opp USB stick:
1. jeg prøvde Diskpart, Utility i CMD.
2. Jeg prøvde HP USB Format verktøy.
3. Jeg prøvde å endre registerverdien "WriteProtect = 0"
4. jeg prøvde Acronis Disk Director
5. jeg prøvde EASEUS Partition Master
6. jeg prøvde Cyberlink Wizard
Men hva u d ... Jeg prøvde? Rezulatatul var det samme, ingenting!
Til slutt prøvde jeg Ubuntu og til slutt jeg løst problemet med "Write Protected USB Drive er"
Hvordan ble det slik?
Jeg lånte en kunnskap USB-pinne, og da jeg kom tilbake har dette problemet "Disken er skrivebeskyttet", og jeg kunne ikke slette filer, kunne jeg ikke holde fast format, kan bare lese filer.
Hvordan vi ble kvitt "Skriv Beskyttet USB Drive er"?
1. jeg satte Ubuntu på et minnekort (det kan være på en USB-pinne) med Rufus (Tutorial er Windows, men det fungerer på samme for Ubuntu).
2. Jeg startet opp fra USB-kort Ubuntu (eller pinne) og startet Ubuntu i "Prøv Ubuntu" (Live mode), på denne måten er ikke installert men leve kjører (Windows er ikke berørt).
3. Jeg fjernet USB-pinne, og jeg gjeninnføres.
4. Jeg har begynt GParted og formatert FAT32.
5. SUKSESS I ACAP på "skrivebeskyttet USB Drive er"

Skriv Beskyttet FIX - video tutorialRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. caisinDonici sa han

  veldig nyttig, men jeg har et annet problem med tastaturet, slik at jeg kan bite med tennene, jeg mener ... når jeg skriver 0 trykk M [null] J vises 1, 2-k, l-3 og 5-o- 6, 4 u, nustiu hva du skal gjøre, kan det være en kombinasjon av taster, men jeg vet ikke, kan du hjelpe, jeg win7 på 32biti, asus x301A. Takk på forhånd

  • Ovidiu CT sa han

   Asus X301A har ingen numerisk tastatur (som standard tastatur, til høyre), disse blir implementert numeriske tastene på tastaturet bokstavene (J har 1 nøkkel, nøkkelen K har 2, er 3 nøkkelen L ...). Ved hjelp av dem (tall) er laget med Fn-tasten (funksjon) nederst til venstre på tastaturet (f.eks for 1 trykker Fn og J og K for å 2 trykker Fn ...). Problemet oppstår når maskinen starter med Num Lock alternativet aktivert i BIOS eller system. Tastaturet har taster mener at riktig tall, men de er det ingen bokstaver på tastene der, men de (poeng) er erstattet med tall (som om Fn-tasten skal trykkes).
   Løsningen er å deaktivere Num Lock, (er Num Lock-tasten Num Lk eller et sted i øvre høyre) først tastatur og deretter Bios tweakuit ganger med noen programvare direkte fra systemet.

 2. Hva hvis jeg ved et uhell slettet Android tablet?

 3. Octavian sa han

  Hva antall ubuntu du bruker ekte, fordi det er mange kvelder 9, 10 ....

 4. Cristi vet hva som har skjedd med usb trolig kopiert noe etter usb og avviklet strøm så det som skjedde med meg

  • Jeg vet ikke nøyaktig hva som skjedde, fordi jeg holder meg til noen lånt og når jeg kom tilbake var klar brutt.
   Så jeg har ikke brutt den.

   • Ikke vridd men kjedelig :)).
    Jeg har en pinne med 2 partisjoner en beskyttet av et selskap som setter sin shit kommersielle og 8g gratis for meg, dvs. det kan slette add formatet.
    Spørsmålet hvordan gjør jeg det samme og cuy at 1 giga partisjon ser ut, men jeg tror det er 4 giga som har reklamefilmer med Full HD-videofiler og mye mer.
    Jeg kan kopiere dem inn i systemet, så jeg kan ikke slette dem for å danne den partisjonen eller legge til noe i det.
    Ideen er at jeg ønsker å gjøre en pinne med win7 å installere på ham og få ham være i stand til å legge til eller slette filer slik at jeg ikke vil være i stand til å få viruset til å feste brukt til å installere eller jeg vil være i stand format legger til noe, etc.
    For meg ville det være nyttig hvis denne tingen ikke kan formateres legge til eller slette

 5. Claudiu sa han

  Og jeg er eier av en Sony Xperia U videotutorial team og selv om jeg ønsker å være i stand til r år 2015 telefonen kan låse opp for å botloaderu og jeg liksom installere en cyanonged verisune den måten ville være en flott måte Dome .. Cristi Cismaru har ikke hørt noe om å låse opp botloaderului oss vet at du sier det som om du ønsker å installere cyanongenmod dumnevostra please ... jeg ønsker deg en masse sjel skal fortsette suucces videotutorial team.

  • Claudiu sa han

   Og jeg er eier av en Sony Xperia U videotutorial team og selv om jeg ønsker å være i stand til r år 2015 telefonen kan låse opp for å botloaderu og jeg liksom installere en cyanonged verisune den måten ville være en flott måte Dome .. Cristi Cismaru har ikke hørt noe om å låse opp botloaderului oss vet at du sier det som om du ønsker å installere cyanongenmod dumnevostra please ... jeg ønsker deg en masse sjel skal fortsette suucces videotutorial team. Vennligst meg ikke noe svar på dette spørsmålet ??

 6. @Cristi Uenig med Rufus ikke kommer til å gjøre noe oppstartbar operativsystem på stik. for eksempel hvis gjøre med ubuntu opensuse eller unebootin vil bli brutt, men bildet vil bli opprettet, og derfor vil krasje ved oppstart av systemet stik (gjelder for andre Linux-distribusjoner). Derfor har imagiewhrite på deres nettsted. Så ikke si at med alle operativsystem Rufus. og kan gjøres i denne operasjonen, og vinduene cmd, men det er mer komplisert. som jeg hadde lignende problem, og jeg løste seieren. minst for meg gikk. og går fra app til å formatere linux distribusjon Stik så

  • Adrian Gudus sa han

   Argumentere ubrukelig! Undersøk problemet bedre!

   • Jeg sa i mitt tilfelle. Nå avhenger det av hva som er stik og krasjet ham. dette betyr ikke at i tilfelle av @Cristi gikk. men ja de fleste sikuri og minnekort kan fikse bare for å snakke med linux

    • Adrian Gudus sa han

     Du vet hva jeg mener! Rufus kan spørre hvilken som helst Linux eller Windows operativsystem på en pinne. Du husker ikke hva emnet motsier Kristus? Les din kommentar ovenfor, jeg siterer: "... så ikke si at du kan gjøre noe operativsystem rufus ..." eller 'Cristi uenig med Rufus ikke kommer til å gjøre noe oppstartbar operativsystem på STIK.'

     • @adrian Jeg trodde du mente usb stik jeg sa 2 nevner. og sette deg opensuse med Rufus og fortelle meg hvis du går å boote fra at STIK gjort Rufus. og flere operativsystemer prøve å sette ham til å gå se noen andre ikke. prøve mer. en ting og en ting å sette dem til å arbeide for å støvel. opensuse vil lese og sier klart at hvis du ikke bruker den programvaren imagewrithe hvis jeg skriver riktig. vil skape en ødelagt bilde. og forklarer det som ikke vet hva UDI. vb Jeg trodde jeg hadde et problem som det, bare si nei til å motsi eller selv Cristi adrian. Fortell meg hvis du tester og deretter satt til å arbeide og å støvel du kan lykkes installere operativsystemet med rufust. Jeg teste og noen linux distroer deadracu ikke gå noen forespørsel stik oppstartbar noe. men gir virkelig god seier for Rufus er god, men går ikke noen fordeling linux distroer å gjøre med det. Som med unebootin ikke kommer til å gjøre noe oppstartbar linux system. gjenta teste flere systemer oppstartbar linux hvis du ønsker å gjøre og Zimi å kjøre suksess å starte du kan installere

     • Roberto sa han

      Oracle VM VirtualBox og garanterte beregninger

   • daniel kooll sa han

    Jeg ønsket som er beskyttet format 32gb fat4 USB-pinne med Ubuntu gir meg en feil bug funnet Libparted
    Input / output error under skrive på / dev / sdf

  • Catalin sa han

   Opprette en oppstartbar pinne med Rufus er bare en variant av mange altele.Dacă ikke gå med ham prøver å Universal-USB-Installer-1.9.5.9.

 7. Med diskpart (Windows) du prøvd?

 8. Mr. hilser deg med respekt. Cristi
  Jeg har et problem med en SSD fra Corsair ikke lenger ser noen operativsystem. Det ble ikke brukt mye, var seier. ham det dukket omplasseringen problemet. Det kan hjelpe en eller annen måte løsningen i denne opplæringen? Eller RG meg, kan du gi meg en idé tråden. Jeg har allerede det byttet til "død", men igjen, det gjorde han ikke ft plugget i enda et år widdws er det kanskje til og med som reinslare Windows til frmatat galt eller ikke visste nøyaktig hva som skjedde ikke lenger sett ub nic form.

 9. Joseph Gajac sa han

  Denne metoden fungerer ikke heller! Feil input / feilmeldinger under skrive på / dev / sde

 10. Libparted Bug funnet!
  Kan ikke skrive til / dev / maling, åpnes fordi det er skrivebeskyttet.
  Jeg kan fortsatt ikke gjøre denne pinnen.

 11. sapunell sa han

  Hei alle sammen! Cristi, har jeg et forslag til en tutorial, nemlig: å gjøre en tutorial endelig om hvordan vi kan løse problemet med Colexiunea Limited (BEGRENSET) på Windows 8.1 fordi jeg prøvde alle varianter etter denne jord, men ... ingen av helvete går ... .Kan du hjelpe meg ... jeg vil være venner, takk ... ..så ... ... .mi've fikk ingenting ruter: (... jeg har en Acer laptop E-15 511-79 C8.1F Forhåndsinstallert med Windows, og ikke ønsker å bytte det for WinXP ... hvis alt er originalt ... det er meningsløst ..
  Jeg vil skylder ..

 12. Joseph Gajac sa han

  Akkurat som jeg si .... zame77 Libparted Bug funnet! input / output error under skrive på / dev / sde
  Jeg prøvde astazi..dar alt forgjeves!

  • Prøv å demontere pinnen som jeg gjorde.
   Etter starte Ubuntu LIVE-modus:
   1. Høyreklikk på pinne, Eject
   2. Koble stick "fysisk"
   3. Sett ham tilbake
   4. GParted starter, gjør at han ser det og begynne å formatere.
   Hvis dette ikke fungerer, eller kan det være en hardware feil.
   I opplæringen jeg presiserte at min pinne ikke jobbet på Windows, resten gikk på noe annet operativsystem.
   Hvis pinnen ikke fungerer på alle operativsystemer (for å legge filer på den, slette, etc.), så kan det være en hardware feil.

   • Roberto sa han

    ubuntu kan kjøre det i Oracle VM VirtualBox? eller må jeg legge den på pinnen?
    Og jeg låste opp en 64 gb-flaske som ikke formateres lenger. Etter formatering stor overraskelse serveren ser det 126gb lool :)) og fungerer uten problemer :)) Jeg tror det ble blokkert av fabrikken som er begrenset til 64gb. Flasken er hentet fra Tyskland og ser nå ut som denne plassen brukte 98.242.560 bytes, noe som betyr 93.6MB plass "free" | 136.230.989.824 bytes, dvs. 126GB. Desember 3 eller format og ingenting forble 126GB supoer kapasitet hardt :)) Jeg legger filene over 64GB tro som viser evne til feil, men faktisk 64GB har alt, men sette elg 100 GB ledig plass vellykket og uten feil forble 26GB idem gå kopiert eller slettet uten å ødelegge filer, så hva er uklart med dette minnet? Har produsenten blitt begrenset av 64GB selv om hun var større? Et annet alternativ hvis du ikke tror fordi minnet var i 64 han hadde ingen måte å fysisk dobbel :)) og jeg intervenity han legger i en annen internminne ... Jeg vet ikke om det foregår gratis add :))

  • Catalin sa han

   Prøv og Formatter2.9.1.8A og til slutt det før du låser den opp med IObitUnlocker.

 13. barndom sa han

  Min oppfatning er at denne opplæringen er en pappmaché. Ved starten jeg ikke se et eneste øyeblikk GParted stikke read-only, men en pinne ufordelt dvs. ingen partisjon på den. Mr. Pai forfatter av den opplæringen jeg trodde du sa du lese data fra antikken til å feste den til den første utgivelsen av GParted partisjon burde se gamle fat32 spesielt siden den første lanseringen ble gjort med pinne montert. I disse tilfellene tror jeg alle erkjenner at denne videoen ble laget ved hjelp av en stick're funksjonell som du tidligere har barbert partisjon. Jeg vil være glad i å finne ut hvor mange som var i stand til å gjøre noe med en pinne sa skrivebeskyttet (rød prikk som du snakket og ikke du fortelle oss hvordan du rømt) ved hjelp av denne metoden. Og jeg forsøkt alle metodene nevnt ovenfor er ikke levedyktig eller ikke levedyktig utsatt at det er visse mønstre som lar tomt område kontrollert ved å påføre spenning til visse områder av ansiktet, men i de fleste tilfeller føre til et kompromiss pinne.

  • Mr. "barndom", sa jeg i opplæringen denne feilen ikke kan gjenskapes så lett og hva jeg gjorde der er halvparten. Det er fordi vi prøvde flere metoder og sist virket. Hvis det fungerte er det klart at reparert min pinne.
   Det er som når du faller av en bygning og unnslapp på mirakuløst vis. Selvfølgelig du ikke ønsker å vise venner hvordan jeg skjedd, hoppe igjen.
   Hva skjedde med min pinne var ikke akkurat en "koke" som kan gjenta, for de vet ikke nøyaktig hva som skjedde.
   Jeg håper du kan forstå "barndom".

 14. Laurentiu sa han

  Hei baieti.Nu kan se dine tutorials på 4 nexus med noen eldre lollipop.Unele ikke gå, og de som ikke gå ber meg om å installere flash player.Am gitt installere og sier han ikke compatibil.Am prøvd tlf jeg nettleserversjon presentert av delfin og nimic.Imi viser at last og ikke starter i det hele tatt, sette telefonen i nærheten av trådløs (gå til gå netul datamaskin) .Og på youtube gjør det samme, og de fleste tutorials merg.Am ikke lese det hadde noen problemer med flash player forhåndsinstallert fra chrome? Det kan være et spørsmål om den nyeste versjonen av Android (så jeg tok telefonen ikke vet hvordan det var kit kat)? Det kan være din feil? Jeg har ikke installert noe på google.Daca enn én konto kan installere CyanogenMod kvitt problemet? Jeg fortviler ond agenda lollipop minst for mange blomster, sirkler ... ..l så din tutorial med en retur til eldre android, men ærlig mer jeg prøver Cristi anbefaling om at cyanogenmod.Multumesc forhånd for raspuns.Stiu som har Kontakt denne opplæringen og meg beklager jeg postet her, men jeg tror du ikke har tid til å lese alle kommentarene fra hele videotutorialele.

  • Guider er eldre og bare gå i produksjon i flash.
   I øyeblikket er vi tester med HTML5 (tutorials oss) når vi er ferdig med testperioden, vil vi passere på alle HTML5.
   Det er tekniske ting som hindrer oss gå utelukkende på HTML5. Nettlesere er ennå ikke klar, og vi ønsker ikke å ødelegge brukeropplevelsen.
   I våre tutorials er lastet svært godt i flash og så vi ønsker å intmple og-n HTML5 dessverre HTML5 har lang å gjenopprette. RTMP og RTSP støtte er nesten ikke-eksisterende, video og audio codec støtte i nettlesere er begrenset.
   Det er krig format og vi er fanget i midten mellom Adobe, Google, Apple, Microsoft ønsker ikke å gi opp, for å avslutte dem.
   Det ville være mye å si og tro oss når vi er frustrert, mer frustrert enn deg.
   Forhåpentligvis vil ting bli avklart snart og streaming kan gjøres enkelt i alle nettlesere på markedet.
   I mellomtiden kan du bruke Puffin Browser Android og iOS (iPhone og iPad)Det gjør at du kan ha Flash-innhold på telefonen eller nettbrettet.

   • Adrian Gudus sa han

    Mr. Laurentiu oppmerksomhet. Du kan skrive inn din kommentar rolig rett sted til tutorial forklarer motiv som er nær på problemet. Dine kommentarer se dem alle på ett sted, sentralisert. Du trenger ikke å gå til hver tutorial i hånd for å lese dem og å svare på dine spørsmål. Vi svarer på ett sted, og de resterende komponenter og moduler på nettstedet omhandler plassere sin automatisk rett sted. Vil ikke bekymre deg. Du kan kommentere og vår første video tutorial av 2008!

 15. Jeg vet det er av tema, men kan du gjøre en videoinstallasjon på android 5.0 .Succes videre Pc

  • Lolipop ikke bringe noen fordel for de som bruker det på PC, fordelene er tilgjengelig for telefoner.
   PC er like god KitKat eller ICS.
   Foruten Lolipop det ikke har blitt oversatt godt på telefoner, men på PC?
   Er en nylig utgitt OS også. Det må passere noen gang at utviklere har tid til å justere det riktig, ellers vil det ikke gå bra i det hele tatt.

  • Catalin sa han

   Det har ennå ikke kommet ut av PC-versjonen Android 5. Android er 4.4.2 x86 maks. Det er fortsatt mange problemer med programmer som bare vil skjermhøyde og med Flash i nettlesere.

 16. Costelina sa han

  hallo folkens
  for enklere navigering i bunnen av det som ikke lenger butobul hjemme?
  Jeg leste noen kommentarer i denne artikkelen om flash player
  Hvem vet (hvis brukere som vet veldig godt når man skal holde kjeft hvis du ikke ta med noe nyttig)
  bordet (uansett hva OS) når du starter en video på youtube hvis du har tenkt å se den
  fullskjerm han tilbyr seg å spille den i HD; hvis maskinvaren er svak adunci en gå gale
  bilde eller lyd ikke synkronisere etter en stund å laste og tall det er derfor sitte
  hva du skal gjøre:
  den rette spilleren er en mekanisk oppringt (hvilke innstillinger) Klikk på det hjulet og fjern merket HD og sette noen lavere verdier (480p 360p) deretter sette videoen på pause 3-4 sekunder
  og deretter du spiller, og du kan sette den i full skjerm jevnt

 17. Stefan`S sa han

  Hei alle sammen!
  Jeg holder presentasjon med filmuletze 4 fra et stort selskap. Den kan lese alt, men kan ikke skrive / format!
  Jeg fulgte trinnvis opplæringen.
  - Libparted Bug funnet!
  Kan ikke skrive til /dev/sde,....---
  Dessverre, i mitt tilfelle, presenterte metoden fungerer ikke!
  Takk for din innsats!

  • Roberto sa han

   :)) Dette problemet jeg har med en pinne, har 2 partisjoner en beskyttet med shit videoannonser og 2 av 8g igjen for å bli brukt.
   Jeg har ennå ikke vært i stand til å slette formatene og låse opp 1-partisjonen med sine skitannonser.

 18. Veldig nyttig tutorial, er det ikke overraskende at Windows ikke "visste" hvordan å reparere stick, men jeg er overrasket over at passerer 4,5 og 6 ikke fungere, men ubuntu klart. Jeg hadde også dette problemet i fjor med en pinne 4 gb, men problemet var litt mer alvorlig, var tydeligvis påvirket sin programvare fordi jeg fjernet fra datamaskinen mens du kopierer noen bilder. Da jeg koblet igjen på en annen datamaskin, og når jeg forsøkte å slette USB stick jeg fikk feilmeldingen "USB DRIVE er skrivebeskyttet". Jeg trodde det var din feil vinduene og prøvde å formatere og på enkelte Linux-distribusjoner (Ubuntu, Linux Mint), men fortsatt ikke så jeg returnerte til vinduene og begynte å lete på nettet. Jeg fant et lite program (ChipCenius) som jeg fant ID og PID-enheten som da pleide jeg å finne kompatibel programvare som deretter flash-ser jeg pinne i minutter og som dagen gikk tadam. Men jeg anbefaler ikke denne metoden bare som en siste utvei, og risikoen for å skade stick permanent hvis ingen flash-look ting.
  Hold det med tutorials så videre!

 19. Det er ingen media i den angitte enheten. Det ser ut for meg til en USB-pinne kan gjøre noe?

 20. Marian Iuhas sa han

  Hello!
  Jeg ber deg om å gi meg råd om saken følgende:
  Jeg har en micro SD-kort fra Samsung G 32, 10 klasse, kan de slette, kan du formatere, kan skrive noen informasjon om 10 - 12 G. mer enn noe annet jeg skrive mapper vises, men er tom. Jeg bare prøvde å sette filmer uten mapper. mottar som jeg sa om 10 -12 G, og senere sette dem i økende grad ser at det settes opptar minne [av 32 G] relatert, men kan ikke åpnes - TV-filmer som jeg ser viser at filer er ødelagt, og spilleren ikke åpne laptop. 2-3 minutter etter min krasjet.
  Jeg prøvde å bruke den i et annet adapter. amincercat å bruke den i en annen LES kort. det
  oppføre seg på samme.
  Jeg gjorde trinnene i opplæringen som du indikerte formatering en pinne som har skrive-beskyttede filer. det er ikke nå [jeg aldri brukt Ubuntu eller Linux som jeg antar er aceelasi ting], men den forrige. frmatat var litt lengre tid, men operasjonen gikk greit.
  Det kan ha dårlige koblinger så høye ???
  Jeg har ikke brukt intensivt, og har maksimalt 2 år siden jeg fikk den.
  Jeg og andre minnekort som oppfører seg normalt.
  venter på ditt råd! Takk !!!

 21. salut.am 16 gb stokk og prøvde ham i ensemble-modus (cmd og ubuntu GParted) og jeg reusit.imi GParted sier i filsystemet / ukjent og ikke klarer å ham noen måte partitionez.exista omskriving programvare / drivere osv av en pinne? takk og vær så snill å hjelpe meg via e-post hvis du vet noe.

 22. Mocanu florin sa han

  Hei, jeg så med stor interesse noen av tutorials selv som er veldig interessant, men jeg kommer med et problem, jeg har en pinne som jeg formaterte i ikke huske hvor mange måter, leser PC-programvare det og andre enheter kan legge filer på den uten problemer, de bruker mer ptr dar..eu musikk, så alle sangene plassert på denne pinnen, blir ikke lest normal! jeg bruker bilen med en FM-modulator etter at du starter en sang , den sangen gjentas i det uendelige før jeg endre det, ellers går den til urmatoarea..ce kan gjøre for å fikse dette problemet? være på min pc, jeg w7 på det, men inntil jeg har hatt en slik varmtvanns problemer!

  • Costelina sa han

   kopiere musikk fra pinnen i PC (i tilfelle du ikke har)
   Stick formater i fett 32
   stokk uten kopi musikkmapper (velg alle mp3 nettsider høyreklikk på stasjonen og deretter høyreklikk kopiere lime)

 23. george Eduard sa han

  sal hvordan du fikk ut av den boblen? Det ser ut for meg som en rød prikk kvitt det?

 24. hei,
  eller ubuntu ikke klarer å gi ham hodet på denne pinnen, ser jeg fat16si vises formatert som det ikke kan passere 32
  Jeg tror den eneste løsningen er dannet i stedet for "sliping"
  file:///home/ubuntu/Pictures/Screenshot%20from%202015-04-06%2018:12:20.png
  hvis du venter forslag: D

 25. Jiglau BOGDAN sa han

  Hvis formatet til MY COMPUTER DAI SAR virker kanskje ikke spesielt om stasjonen er vaksinert BitDefender IMUNIZED ELLER ANNEN vaksinasjonsprogrammet som ikke kommer AUTORUN.INFO redigert LAGE DIN BESKJED HVIS med "Write Protected USB Drive er"

  Anbefalt Diskbehandling SÅ OG SÅ KAN DU IKKE FORMAT PROBLEMER I FORMAT Min datamaskin.
  STEPS
  1.SALVAEAZATI bilder på PC
  2.DESCHIDE Diskbehandling diskmgmt.msc COAMAQNDA DAI OG KJØR TASTANAD diskformat AV DET FAT32.
  3FORMATARE FAT32 AV mindatamaskin
  GIKK TIL MEG.
  SIGNERT JIGLEA_BOGDAN

 26. Cristi sa han

  Kan jeg bruke en virtuell maskin i stedet for live mode?

 27. velkommen

  Jeg prøvde på Linux med en pinne kingston 3.0 dt100 g3
  vet du noen løsning?
  takk

 28. og går
  Jeg glemte å fylle

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.