Elektroniske sigaretter opererer prinsippet, komponenter, tips og anbefalinger - video tutorial

Elektroniske sigaretter opererer prinsippet, komponenter, tips og anbefalinger - video tutorial
4.2 (11) 83.64%

Hei venner, i dag vil jeg ta opp et tema litt annerledes, det handler om henvendelsen elektronikk, et alternativ for dem som ønsker å slutte vanlige sigaretter, alternativ som hjelper oss til å redusere sterkt beløpet som betales månedlig for tobakk, som ikke er små, en familie med to røykere kan bruke 200 euro per måned, per år 2400, 24.000 år 10 euro (studio), upssss.
Sigaretter, elektronisk er oppfunnet lang tid, men har blitt populært med oss ​​siden den stiger gjentas sigaretter normale, disse økningene er faktisk en økning i avgiften på tobakk, det er fordi sigaretter er ansett som en luksus, det er så sigaretter kan være betraktet som en luksus eller ganske dumt nytte av vår stat.
Ago 15 måneder bestemte jeg meg for å gå på elektroniske sigaretter (siden jeg røykte normal), dessverre hadde jeg ingen anelse om dem ikke vet hvilke merker ikke visste noe som er operatørselskapene prinsippet om en elektroniske sigaretter (kun mistenkt), i konklusjonen jeg visste ingenting. Jeg kjøpte den første kit fra et kjøpesenter (en kål), settet var ganske dyrt, og ytelsen var ganske dårlig, ikke gi opp og begynte å samle informasjon, resten jeg fortalte opplæringen i stor grad (53 minutter).
I opplæringen snakker jeg deg gjennom trinnene jeg gikk gjennom til i dag, modeller av forstøvere og batterier som vi brukte, væsken som du foretrekker, om modeller cartomizers og dyser, sammenligninger mellom dem, mine preferanser når gjelder smaker og mange andre detaljer som vil hjelpe deg å få en idé om denne verden av elektronisk røyking kommer kalt "World of steam" fordi den elektroniske sigaretten ikke røyker, det produserer damp etter fordamping av væsken .
Det ville være å snakke om eventuelle spatamani sprayer, væsker, batterier, mods og andre ting som det, dessverre din tid og oppmerksomhet er begrenset. I tilfelle du er interessert i dette emnet, kan du skrive til meg på kommentarfeltet og jeg vil fortsette med andre ting relatert til elektroniske sigaretter, men ikke glem å spesifisere hva du er interessert.
FORSIKTIG:
Denne opplæringen er utviklet primært for de som røyker og ønsker informasjon om elektroniske sigaretter, de som ikke har denne vice ikke å begynne å røyke, kan selv disse elektroniske sigaretter være vanedannende og nikotin er et stoff, og som sannsynligvis alle vet, narkotika ikke de er bra.
Om "pasient" tutorial.
Til slutt må jeg si at jeg ikke slutte "nikotin" røyk fortsatt elektronisk sigarett, ett år og tre måneder jeg røykte enn en vanlig sigarett som jeg kunne trukket, eller tre drag og kastet den . Nå føler jeg meg mye bedre, jeg har gjort betydelige besparelser og håper å en dag å slutte og det. Støtte neppe sigarett lukte normalt, nå forstår jeg de som ikke røyker (jeg tror de er kresen), er vanlig sigarett lukt uutholdelig etter at de forlater eller ikke røyke i det hele tatt.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ingen røyker, men fortsatt jeg så med glede;)

 2. Sorin:
  Ingen røyker, men fortsatt jeg så med glede;)

  Tror ikke du begynne på nytt!

 3. du virker som en veldig smart gutt ... ja jeg setter pris på slike mennesker der fortsatt samler inn informasjon tehnlogie telefoner og andre ting ... .Nå lei for det jeg sa i kommentarer som ikke er relatert til temaet med sigaretter ... og forresten jeg vil og jeg tutorial på hvordan å lage spill for lg telefoner HVGA slags p500..x8 ... jeg så noe på dette emnet gi noen videoclipuri..inteleg hardere uten ... hvordan du gjør Gameloft for eksempel kompatibel med slike telefoner HVGA ..

  • Hvis du er lidenskapelig om noe, i mitt tilfelle teknologien ikke bør gjøre en stor innsats, leste med glede alle typer tekniske artikler, komponenter og gadgets plate test, kommer resten naturlig. Du må elske det du gjør.
   Spill ikke vet hva jeg skal si om et spill ble laget for 800 × 480 er vanskeligere å få ham til å gå på lav oppløsning, revers i stedet gå bare for å skalere bildet, android honeycomb og ICS skalaer Lavoppløselig for applikasjoner for nettbrett eller telefoner toppen. Men jeg kan ikke forstå meg veldig godt, spill er ikke min sterke side (kanskje det er bare min flaks).

 4. hei. interessant tutorial bare ditt ord for bare Faktisk er det mange modeller og noen enda ikke gjøre sine bani.am meg mer enn 6-7 måneder elektronisk sigarett og er fornøyd med det. selv om du angir en tid med flytende konsentrasjon nysgjerrighet fortsatt ønsker å spørre kan fortelle oss nøyaktig hva som er mest skadelig. (Mange elektroniske sigaretten når de ser meg med hendene i hodet, pfffffff ba're gale de er skadelige dårlig hele) "CICA er kreftfremkallende" lol mann, men de er normale cancerigene.ca elektronikk er farlig som det er en kjemisk reaksjon. selv om jeg tror det er best at elektronisk (min mening) kan forklare mer forståelig at en sammenligning mellom en flaske av denne væsken og en pakke eller pakker med ti .ps og meg alt om en måned i å holde en flaske

 5. flo13:
  hei. interessant tutorial om bare for det faktum at det er mange modeller og noen enda ikke gjør sitt bani.am meg selv i over 6-7luni elektronisk sigarett og er fornøyd med det. selv om du har angitt i en tid med flytende konsentrasjon Men jeg lurer på nysgjerrighet kan fortelle oss nøyaktig hva som er meg dem skadelig. (Mange elektroniske sigaretten når de ser meg med hendene mine i hodet, er du gal ba pfffffff de er skadelige dårlig) "CICA er kreftfremkallende" lol, normal mann, men også de som er cancerigene.ca elektronikk er farlig som det er en kjemisk reaksjon. selv om jeg tror det er meg det er bra elektronikk (min mening) kan forklare det i mer forståelig at en sammenligning mellom en flaske av denne væsken og en pakke eller pakker ti ps og meg en måned rundt meg du en flaske

  Hvis vi snakker om "hva er mer skadelig" vet ikke hva jeg skal svare på spørsmålet ditt, i alle fall jeg tror ikke på "saker i media," hvor mange mennesker døde og hvor mange elektronisk sigarett?
  Det er ingen bevis som ville være skadelig.
  Nå blir vi litt paranoid;
  Hvis du eier et selskap som produserer sigaretter du gjør, for at du prøver å ødelegge bildet av "konkurranse" ?. Disse metodene blir ofte brukt i økonomi, politikk, samfunn, etc., angripe motstanderen, diskreditere den og du slå deg til en forsvarer av menneskers helse, som selger deg død i flere tiår. HYKLERI
  Jeg tror til slutt, og dette har en liten giftighet, men jeg følte meg ikke noe i et år og tre måneder med elektronisk imot, føler jeg meg bedre, puste normalt, etc, etc.
  Best å følge er å ikke røyke i det hele tatt.

 6. sklipy sa han

  Jeg prøve denne metoden på hvor mye penger du kaster på tigari..as kunne ha en super datamaskin :))) Pokker vet hvilke metoder for å prøve likevel ms mye tutorial selv prøve å se hva som kan gjøres ... at så som en digresjon: jeg røykte opptil 19 år, ironisk nok som "hater" røykere :))) nå alle mine venner er røykere: P .. ja til slutt takk for opplæringen!

 7. AdrianGudus sa han

  flo13:
  hei. interessant tutorial om bare for det faktum at det er mange modeller og noen enda ikke gjør sitt bani.am meg selv i over 6-7luni elektronisk sigarett og er fornøyd med det. selv om du har angitt i en tid med flytende konsentrasjon Men jeg lurer på nysgjerrighet kan fortelle oss nøyaktig hva som er meg dem skadelig. (Mange elektroniske sigaretten når de ser meg med hendene mine i hodet, er du gal ba pfffffff de er skadelige dårlig) "CICA er kreftfremkallende" lol, normal mann, men også de som er cancerigene.ca elektronikk er farlig som det er en kjemisk reaksjon. selv om jeg tror det er meg det er bra elektronikk (min mening) kan forklare det i mer forståelig at en sammenligning mellom en flaske av denne væsken og en pakke eller pakker ti ps og meg en måned rundt meg du en flaske

  Det har ikke vært tilfelle død eller sykdom som å bevise at feilen er den elektroniske sigaretten. det eksisterer ikke i går eller i dag, har det kommet til oss senere, men det pita for år.
  Det er alle slags teorier lansert enda tobakksprodusenter ... Electronics er en alvorlig trussel mot deres virksomhet med gress og deretter ... en eller annen måte må gjøre for å holde kundene tett

 8. Frantz sa han

  Sigaretter er bra uten dem er dårlige.
  Ikke ta tak som brenner lungene og lommepenger. Sier en tidligere røyker hardcore, tilsvarende 2 pakker sigaretter om dagen. Jeg igjen med ingenting, bare villet og med en kamerat psykolog. Jeg 6 år siden jeg dro. Suksess. Enn å røyke elektroniske sigaretter, du bedre forlate. Som en sammenligning, og faktiske elektroniske sigaretter er forskjellen mellom en oppblåsbar og en god kvinne.
  Begge gjør det samme, du bare oppblåsbare CICA og det er ikke giftig for lommeboken. Passerer over vitser, ingen av røyk. Bare la dem og basta.

 9. Cristi Hello! Som du sa du i denne opplæringen, kjøpte du mange elektroniske sigaretter til du blir kjent med dem og se at total hvordan det fungerer! Jeg ønsker å lage en video tutorial og rom! Jeg ønsker å kjøpe en til å filme henne HD / Full HD natur, små i alternativ og mange andre spesifikasjoner .. ivrig venter for opplæringen! Alle de beste!

  • Om kameraer vil snart gjøre en tutorial, forventer aksjer for å angi et bestemt mønster som vil introdusere deg.
   Det vil være mer enn en tutorial.

 10. LiviuFlorin sa han

  ..Nici Jeg er ikke en røyker, og heller ikke friste meg .. men jeg så den opplæringen fordi de er nysgjerrige på å vite om disse små og ... "torpedoer"! ....

 11. "Mange kristne lurer på hvorfor røyking er ansett som en synd. Som bare ikke er nevnt i Bibelen, sier de, og med rette, fordi tobakk i Europa mye senere i år 1500. Men det betyr ikke at røyking vane ville være skadelig fysisk liv (som angitt på pakken) og dermed åndelig liv.

  Passion i spørsmålet er en av de mest populære blant unge mennesker [1] og dessverre blir mer ikke lenger behandlet som lidenskap. Det er sant at i tillegg til dramatiske problemet med narkotika, tobakk passere som harmløs ved første øyekast. Men å si at det er større onder betyr ikke at mindre onder ikke lenger fullstendighet. I dag mer enn noen gang sier det onde godt og det gode ondt, og det er virkelig alvorlig.

  Derfor finner jeg det nødvendig å avklare noen ord i kristne holdninger til kropp. Han ikke lenger behandles med ansvarsfølelse, hører vi ofte det sagt at bare sjelen teller ... Hellige Skriften lærer oss: Eller vet dere ikke at kroppen din er et tempel for Den Hellige Ånd som er i dere, som dere har fra Gud, og at du er ikke din egen? Dere er dyrt kjøpt! Glory, men Gud i kroppen din og i din ånd, som er Gud (Kor 6, 19-20). Røyking, synd i kroppen vår er et tempel for Ånden. Kirken lærer vi at det er den mystiske Kristi legeme, som er "hodet" de [2]. Vi antyde at holdningen at vi har mot Kirken, sett på som en institusjon, men også som et sted, og skal vi ha mot kroppen vår, ikke vår fordi, jeg gjentar, vi ble kjøpt med en pris.

  Og som mellom dem at røyking og syk kropp, og vil røyke-n helligdom? Hvis man er å redefinere moderne, der det er nødvendig, holdninger til kropp. Han er medarbeider med sjel frelse (derav fysisk askese punktet: avholdenhet, prostrations ...) og deretter forvandlet, stipendiat medarvingene til det evige rike.

  Kristne tror og bekjenner oppstandelse fra de døde [3], så hvordan gjorde du forakter kroppen vi lever i? Noen studenter bekjente min lidenskap ga opp å røyke etter å ha hørt fra et kloster en demonisert person ropte: «Jeg vil ikke ha røkelse, tobakk vil ...". Men mye bedre for oss å lytte til stemmen til presten enn å gi øre til hva jeg sier uheldig besatt av demoner. Det tar jern vilje og hard kamp for å slutte denne lidenskapen. Hvem har hatt lidenskap tobakk kan ikke tenke virkelig forstå hva det vil si å kjempe for å slutte. Dessverre min personlige erfaring jeg kan bekrefte at denne typen ikke går ut uten ved bønn og faste (Matteus 17, 21).

  Flott moderne åndelige fedre røyker Canonis som sådan, ikke gjøre innrømmelser. De elsker, medfølelse og forståelse for kristne, men ikke mot sine synder. Far Theophilus Paraian vitnet om at ikke la de røyker til å dele og ikke engang løse synder, vanligvis fortelle ham: ". Vi møter når du ikke er en røyker" Regel kirke Archimandrite Nikodim Sachelarie fordømmer røyking på grunnlag av at "du ikke sult eller tørst, og heller ikke varme, men det er en skitten vane, ruin helse og bruke penger jobbe denne giftige røyken. Røyking er canoniseste, som gambling, med laisering (presten) og ekskommunikasjon for lekfolk "[4].

  Fromme møtes og Siluan Athonitul en holdning av avvisning av røyking. Han sier at i løpet av en togreise, en kjøpmann lokke ham med en sigarett. Respektfullt nekte ham, men han begynner å se gjennom fingrene røyke. Til slutt bestemte Siluan å si: ". Sir, før røyke en sigarett, be, sier en Fader vår" På denne selgeren svarte: "Praying før til røyk, ikke ser ut til å gå også." Svare, Ven Siluan Han gjorde denne observasjonen: "Så noe før hvem man kan ikke be netulburandu jo bedre er å ikke gjøre det.

  Laurentiu Dumitru

 12. Jeg har aldri røykt, men jeg trodde aldri det ville ha nærmet denne lidenskapen / feil og moralsk / kristen-mens vi er i fastetiden.

  Så jeg tror ideen er ikke å gå til elektroniske sigaretter, men vi la alle røyke.

 13. Frantz sa han

  Kamerat Laur're støv. Du røkelse blandet med heroin. Longish kommentar ikke si noe. Forresten, er du hyklersk?

 14. cristian vannmelon sa han

  hei du kan gjøre det kan du (hvis du kan) for å lage en tutorial om Nano Av, russisk antivirus om dette, kan du (Offisiell side: "http://www.nanoav.ru/index.php?option=com_content&view = artikkel & id = 4 & Itemid = & lang = no "
  Cristian melon med respekt

 15. adrian sa han

  Salut!

  Kan du opplyse meg hvordan kan jeg holde en flaske 10 ml væske hvis en røyker pakke til 2 dager, i den grad at jeg tar et kamera som du har presentert på egen hånd, med cartomizers?

  Takk!

 16. Niculae sa han

  hei. Veldig interessant, takk ptr. denne informasjonen ganske verdifull du er en stor mann fra hvem vi kan lære uansett alder ... ..l har en forespørsel. av dere kunne sende meg en e-post med alle navnene conponentelor ptr. Deres procucurarea og hvor presist ??? nevne at røyken fra 30 år !!! og hvis det er på tide å slutte å røyke ... .multumesc veldig mye for din godhet ... .Mange suksess ..

 17. adrian:
  Salut!

  Kan du opplyse meg hvordan kan jeg holde en flaske 10 ml væske hvis en røyker pakke til 2 dager, i den grad at jeg tar et kamera som du har presentert på egen hånd, med cartomizers?

  Takk!

  Jeg foreslår at du tar din største flytende, en flaske 30ml tror du får en måned. Fra 10ml egentlig ikke forstår noe.

 18. FOR "Frantz"

  Jeg vet ikke om du leser hele lang kommentar som forteller mye nyttig, men ikke min likevel, men Laurentiu Dumitru, en ung teolog av vår zilelel.
  Som for meg, jeg vet ikke hva du mener med hyklersk? Jeg fortsatt gå i kirken, tro på Gud i sjelen i det hinsidige, de hellige og synder og dyder-n ... røyking er en synd, og det ville være bra å la disse syndene og andre ...
  -Hvis alt jeg postet her ... som ønsker kan klikke på navnet mitt "cristir" og vil bli sendt til min hjemmeside hvor du kan finne bøker i rumensk 1300 gratis ... carteromaneasca-dot-com wordpresspunct

 19. Daniela Balan sa han

  Sakte, vil den elektroniske sigaretten blir sigarett viitorului.Nu jeg vazut..sincera å være økende tutunului..si heller ikke har jeg hørt ... eller kanskje jeg ikke helt mult.Cert informert meg er at når jeg var med mye mindre mine besteforeldre tok meg plukke tutun.Uram asta..era et mareritt ... i hvitt og kommer neagra..funingine ... og det var ikke så vanskelig som renser svart følte dette limet var nesuportat..si rangerer så lenge en dag med høy post..si huset eller er det bare meg ... jeg var micuta..Cert er at elektroniske sigaretter vil øke ... hva jeg liker med det ... godt sagt -is ikke ..impropriu la røyklukt, og mangelen gudronului.Dar ikke glemme det ennå ... nikotinavhengighet og så hennes avhengighet og gestului.Fericiti er de som har forlatt alt ... jeg var en røyker ... jeg beundrer for sitt mot og ambisjoner .

 20. Frantz sa han

  Ok, ok. uansett. Jeg er mer kynisk, kaldere, skeptiske og moret behandle folk med denne typen sentrum-n mangel på kritisk tenkning hjernen. Bøker oss på Scribd kan vi se oss selv, bør du ikke at du, som gjør trafikken. Jeg ble tatt fra deg fordi du har gjort en kommentar som er ved siden av punktet og egentlig ikke trenger moralsk Christian d gjorde en mann som trolig er med sooo mye yngre enn meg. Hvis du gjør noe for meg, og er bekymret for velferden til min ånd, som en overlegen enhet oppfordrer deg holde fester og diskutere box-n strengt på emne: kald, sjelløse matematisk. Ikke misforstå-n navn, men hvis du ønsker å finne andre skip går på ortodoksi unge, til en blogg hvor jeg kommer til å underholde, forarge og lys-mindre frustrasjon hos mennesker. :)) Cheers

 21. være trygg på at jeg postet linken til smugle nødvendigvis for meg som jeg har ingen interesse, ikke tjene noen penger for at nettstedet som jeg gjorde med 1300 bøker, det er gratis og jeg profitt: null.

  si at du hoppet, men du tar feil i dag hva som er normalt og naturlig (en harmonisk liv, kristne tro på Gud) blir sett på som noe unormalt, den ortodokse er fanatikere, god blir sett på som dårlig, ondt i tillegg osv verdier dessverre de er reversert.
  selv de ortodokse unge vil ha et annet liv enn de hadde så mange ateister, kommunister gamle regimet.
  å se bra ut, å følge dyd, søke Gud i dag synes sprø ja i en gal verden, jeg tror du hopper og ønsker ikke å fornærme deg ... du avviker fra sann liv og sanne formål: kunnskap sjelen til livets Dumnezeu.ai bli kald, sjelløse, uten tro.
  -og jeg liker PC-er og programvare og IT-verden, men uten å være bekymret og sjel som noen biler blir kaldt.

 22. Patric sa han

  Jeg ble igjen uten elektronisk sigarett, jeg var en røyker 2 pakker malboror rød dag, men overbeviste meg helse og krise, jeg prøvde å slutte brått og jeg var ff dårlig, så vi har redusert mange en sigarett pakke hver uke, unngå miljøer med røyking og alkoholforbruk, kaffe, og energi. nå er det kvalm når jeg lukter sigarett, men fordømmer ikke noen fordi jeg vet hvordan det er.

 23. Marian sa han

  Dette er ikke bra eventuelle virus som kan ta :))
  Bra jeg ikke røyker :))

  Mange bruker tobakk og alkohol findca de sier (du er smartere hvis du røyker og konsumere alkohol) nå, selv om de ønsker å forlate det svært vanskelig .I første rant ikke bør gjøre dette for å være bedre og mer "glatt" must tenker på deg først, ikke hva andre sier, og alltid må tenke før du faktisk ønsker fra livet.
  Tenk godt så selv om du har råd til, ikke røyker og drikker ikke alkohol, Tenk om livet og fremtiden, før de blir fprea senere.

 24. marius sa han

  Jeg finner ikke cartomizers som du har. legge en link hvor jeg ikke kunne finne enda jeg kjøpe det. Jeg fant batteriet, cartomizers i ala flytende, men ikke funnet.

 25. Costel sa han

  Du kan lage en tutorial på å kjøpe en bil GPS? Takk.

 26. AdrianGudus sa han

  marius:
  Jeg finner ikke cartomizers som du har. legge en link hvor jeg ikke kunne finne .Baterie kjøpe så vi har funnet, men cartomizers væske som finnes i ala ikke.

  Cartomizorul var beholdningen av fumeazaok men dessverre vi ikke har heller. holde et øye på deres hjemmeside kanskje få noe ... lager.

 27. Cristi sa han

  mer "gode mennesker" for å sitere storheter i livet :)), ser ikke lenger eller cartomizers eller flytende flasker eller hva som ikke, i morgen og klar til å slutte å røyke, du får ting gjort. snakke bevisst, 8 år siden jeg ikke lenger røyker. Jeg vil ikke oppfordre eller røyke sigaretter eller tobakk electronce (eller det som ellers er i dem). Det vil være vanskelig 1-2 uker, jeg unngikk røyking steder og gå ut med gutter en øl (kan unnslippe og feilen :)) tuller ... .. tror jeg) bare 2 uker, og har løst. at i morgen vil vennlige slutte å røyke, gjør din innsats verdt det og kan. Lykke til

 28. Tobakk og sigaretter = SIN selvmord

  Sigaretter: et nødvendig onde!
  Scot demoner bare røyke neseborene og munnen!

  Folkens, forbarm på din helse! Sakte selvmord! Ikke brenne penger, men brukte det gjør almisser å unnslippe røyk og hellfire!

  Alltid røyking ble ansett som en synd, fordi det er et selvmord treg i skade på kroppen, en kalkstein ord apostelen Paulus: "Som ingen har noensinne hatet kroppen sin, men hver nærer og varmer det" (Ef 5, 29). Røyking har gått lett fra usuraticii avgudsdyrkere til de fleste kristne. Forskjellen mellom tamaiatul myrra røkelse og hellig og røyke sin pipe eller sigarett med er klart sett av noen, at for mange forklaringer ikke trenger. Godt kristne troende har alltid sett noe djevelsk i denne lidenskapen. På grunn av dette, mange hus var krangel og slag fra å røyke. Hvordan kan jeg fortelle de som røyker, røyker fjerne munnen når idol Moloch, har de fortsatt Guds bilde?
  Man fant masse unnskyldninger for noen dårlig vane i livet. Så ting skjer og røyking vane. Mannen sier sinne røyk, samt å fjerne de mørke tankene som invaderte hennes sjel. Å si at den uskyldige gleden moro er en sigarett ...!
  Kan vi slutte? Yes! Hvordan? Gjennom en vanskelig beslutning å slutte å røyke. Du bør vite at alle kristne lever kraftgiganten, som seier er trygt i kampen med laster, søkeord Frelseren: «Se, jeg har gitt dere makt til å tråkke på slanger og skorpioner og over all den makt fienden, og ingenting såre deg "(Luk 10, 19). Will er en av de tre fakultetene av den menneskelige sjel, med fornuft og følelse, disse er mannen til å være forskjellig fra dyr. Men vår vilje til å være tilbøyelig til gode og ikke bli dempet av lidenskaper. Derfor Frelseren sier: "Hvis lyset som er i deg er mørke, men mørket så mye?» (Matteus 6, 23).

 29. Cristi sa han

  cristir:
  Tobakk og sigaretter = SIN selvmord

  Sigaretter: et nødvendig onde!
  Scot demoner bare røyke neseborene og munnen!

  Folkens, forbarm på din helse! Sakte selvmord! Ikke brenne penger, men brukte det gjør almisser å unnslippe røyk og hellfire!

  Alltid røyking ble ansett som en synd, fordi det er et selvmord treg i skade på kroppen, en kalkstein ord apostelen Paulus: "Som ingen har noensinne hatet kroppen sin, men hver nærer og varmer det" (Ef 5, 29). Røyking har gått lett fra usuraticii avgudsdyrkere til de fleste kristne. Forskjellen mellom tamaiatul myrra røkelse og hellig og røyke sin pipe eller sigarett med er klart sett av noen, at for mange forklaringer ikke trenger. Godt kristne troende har alltid sett noe djevelsk i denne lidenskapen. På grunn av dette, mange hus var krangel og slag fra å røyke. Hvordan kan jeg fortelle de som røyker, røyker fjerne munnen når idol Moloch, har de fortsatt Guds bilde? Man fant masse unnskyldninger for noen dårlig vane i livet. Så ting skjer og røyking vane. Mannen sier sinne røyk, samt å fjerne de mørke tankene som invaderte hennes sjel. Å si at den uskyldige gleden moro er en sigarett ...!
  Kan vi slutte? Yes! Hvordan? Gjennom en vanskelig beslutning å slutte å røyke. Du bør vite at alle kristne lever kraftgiganten, som seier er trygt i kampen med laster, søkeord Frelseren: «Se, jeg har gitt dere makt til å tråkke på slanger og skorpioner og over all den makt fienden, og ingenting såre deg "(Luk 10, 19). Will er en av de tre fakultetene av den menneskelige sjel, med fornuft og følelse, disse er mannen til å være forskjellig fra dyr. Men vår vilje til å være tilbøyelig til gode og ikke bli dempet av lidenskaper. Derfor Frelseren sier: "Hvis lyset som er i deg er mørke, men mørket så mye?» (Matteus 6, 23).

  venn, toppet med sigaretter emnet mer la meg med sitater fra Bibelen. være kort og rett på sak.
  hvis du skriver om 2 gang du skriver ned hele Bibelen. hvis jeg går i kirken sitert jeg. er ortodokse sti her er ikke "Trinitas". Takk for forståelse. Lykke til

 30. Frantz sa han

  Jeg trodde det var ubalansert singuru forteller ham til å forlate sin døde ekorn. CristiR Yo, pappa, jeg tror du er veldig misfornøyd og frustrert i hverdagen. Jeg tror du er Ciuca slå lagene med relativt normale mennesker, der du går. Med mindre du går alle flokker av neni alle liker deg, homo religulos balcanicus. Hva kan jeg si, jeg er lei for deg og kjedelig liv, full av frykt og begrensninger av frykt for guddommelig straff administrert av en mann i himmelen.
  CristiR hva jeg skal si. Be for meg, til frelse for syndige sjel, jeg er opptatt i sin egen hud testet til alle verdens fristelser.

 31. Prøv atomizer "stretching IMIST v2" og vil være mer fornøyd enn hva momentu røyker foran ...

 32. "I en tid med svik, fortelle sannheten er en revolusjonær handling." [G.Orwell] "

  i en gal verden der verdiene er reversert for å være god, å være sammen med Gud utgjør noe utenom det vanlige, å være mot noe unormalt lidenskaper i denne verden.

  å være kort og rett på sak: Jeg tror ikke de hadde å gjøre en slik tutorial for at for å fremme en visepresident, en lidenskap (sigarett, tobakk, røyking generelt) synes ikke naturlig, normal i en visning .

  Jeg setter pris på dette nettstedet og tutorials om verden, og det er meg de har vært nyttig for mange av dem, men denne opplæringen om sigarett ikke tror de har det formål (særlig i fastetiden).
  bedre du tutorials på Photoshop cs5 (ca 10-15 ikke 1-2), illustratør, InDesing, blits cs5, Corel Draw (gjenta 10-15 hver myk sjø), php, Dreamweaver, Actionscript, javascript ... ville løpet 50 tutorials samle bare disse store og kraftig programvare.

  Allikevel tilbake til røyking ...

  Effekter på helse TOBAKK:
  Det er kjent at tobakk gjennom sine mange giftige forbindelser, direkte påvirke menneskers helse, og står for et bredt spekter av sykdommer som kan være akutt eller kronisk natur.
  Sigarettrøyk er en blanding av organiske og uorganiske forbindelser produsert ved å brenne tobakk og tilsetningsstoffer. Blant dem var tjære (Tsar) som eksponerer røyker til en økt risiko for. lungekreft, emfysem og bronkiale lidelser. Det består av i løpet 4000 kjemikalier, inkludert mer enn 60 stoffer kjent som kreftfremkallende. Noen av disse stoffene produserer hjerte- og lungesykdommer og alle kan være dødelig. Sammen med tjære i sigarettrøyk gå inn sammensetning og andre stoffer som cyanid, benzen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniakk, og en rekke giftige gasser: karbonmonoksid og nitrogenoksid. Imidlertid er forbindelsen hoved sigarettrøyk nikotin hvis kjemiske struktur er beta-pyridyl-N-pyrrolidin. Fordi hydrogen lipo-løselighet og volatilitet på sin nikotin kommer inn i kroppen via transkutan, transmukosal og luftveiene. Etter inn i sirkulasjon, er det distribueres i alle vev og organer, inkludert brystmelk (melk kan inneholde opp til 0,5mg røykere nikotin / l). Ved røyking, nikotin akkumulert i kroppen i løpet av dagen og om natten vedvarer. Derfor er de som røyker eller tygge tobakk utsatt for effektene av nikotin på for 24 timer.

 33. Cristi sa han

  cristir:
  å være kort og rett på sak: Jeg tror ikke de hadde å gjøre en slik tutorial for at for å fremme en visepresident,
  TOBAKKS effekter på helse: Det er kjent at tobakk gjennom sine mange giftige forbindelser, direkte påvirker menneskers helse, sto for et bredt spekter av sykdommer som kan ha akutt karakter eller cronic.Fumul sigaretten er en blanding av organiske og uorganiske forbindelser produseres ved forbrenning av tobakk og tilsetningsstoffer. Blant dem var tjære (Tsar) som eksponerer røyker til en økt risiko for. lungekreft, emfysem og bronkiale lidelser. Det består av i løpet 4000 kjemikalier, inkludert mer enn 60 stoffer kjent som kreftfremkallende. Noen av disse stoffene produserer hjerte- og lungesykdommer og alle kan være dødelig. Sammen med tjære i sigarettrøyk gå inn sammensetning og andre stoffer som cyanid, benzen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniakk, og en rekke giftige gasser: karbonmonoksid og nitrogenoksid. Imidlertid er forbindelsen hoved sigarettrøyk nikotin hvis kjemiske struktur er beta-pyridyl-N-pyrrolidin. Fordi hydrogen lipo-løselighet og volatilitet på sin nikotin kommer inn i kroppen via transkutan, transmukosal og luftveiene. Etter inn i sirkulasjon, er det distribueres i alle vev og organer, inkludert brystmelk (melk kan inneholde opp til 0,5mg røykere nikotin / l). Ved røyking, nikotin akkumulert i kroppen i løpet av dagen og om natten vedvarer. Derfor er de som røyker eller tygge tobakk utsatt for effektene av nikotin på for 24 timer.

  Jeg måtte skrive denne paragraf fra begynnelsen, ikke alle polologia du hengt et par innlegg ovenfor.
  Etter min mening: ikke skriv dumt som de som er nevnt ovenfor. Takk.

 34. Cristi sa han

  cristir:

  TOBAKKS effekter på helse: Det er kjent at tobakk gjennom sine mange giftige forbindelser, direkte påvirker menneskers helse, sto for et bredt spekter av sykdommer som kan ha akutt karakter eller cronic.Fumul sigaretten er en blanding av organiske og uorganiske forbindelser produseres ved forbrenning av tobakk og tilsetningsstoffer. Blant dem var tjære (Tsar) som eksponerer røyker til en økt risiko for. lungekreft, emfysem og bronkiale lidelser. Det består av i løpet 4000 kjemikalier, inkludert mer enn 60 stoffer kjent som kreftfremkallende. Noen av disse stoffene produserer hjerte- og lungesykdommer og alle kan være dødelig. Sammen med tjære i sigarettrøyk gå inn sammensetning og andre stoffer som cyanid, benzen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniakk, og en rekke giftige gasser: karbonmonoksid og nitrogenoksid. Imidlertid er forbindelsen hoved sigarettrøyk nikotin hvis kjemiske struktur er beta-pyridyl-N-pyrrolidin. Fordi hydrogen lipo-løselighet og volatilitet på sin nikotin kommer inn i kroppen via transkutan, transmukosal og luftveiene. Etter inn i sirkulasjon, er det distribueres i alle vev og organer, inkludert brystmelk (melk kan inneholde opp til 0,5mg røykere nikotin / l). Ved røyking, nikotin akkumulert i kroppen i løpet av dagen og om natten vedvarer. Derfor er de som røyker eller tygge tobakk utsatt for effektene av nikotin på for 24 timer.

  bare måtte skrive dette avsnittet, gjør alt du hengt et par innlegg ovenfor.
  Etter min mening: å avstå fra slike blandinger. Takk.

 35. cristir:
  "I en alder av bedrag, å fortelle sannheten er en revolusjonær handling." [G.Orwell] "

  i en gal verden der verdiene er reversert for å være god, å være sammen med Gud utgjør noe utenom det vanlige, å være mot noe unormalt lidenskaper i denne verden ... ..

  Ingen fremmer sigaretter, tobakk, nikotin eller defekt selv, har du misforstått hensikten med denne opplæringen.
  Vi kan ikke gjøre at det er dette fenomenet, kan vi ikke sette skitt under teppet.
  Røyking, folk røyker enten sigaretter annonsert eller ikke. Ingen medikamenter ikke annonsert ennå ....
  Denne metoden kan hjelpe folk gjøre innsparinger, unngå avgiftsdirektoratet orientere dem bedre på samme tid, og kan eliminere noen ulemper / bivirkninger forårsaket av vanlig sigarett.
  Jeg snakker ikke i anførselstegn, jeg snakker av erfaring!
  Jeg ønsker å snakke om religion, dette nettstedet ikke håndtere det.
  Hvis du har noe å legge til i fremtiden, noe nyttig, noe konkret, så er vi takknemlige hvis ikke må du avstå.

 36. Cristi sa han

  Det fungerte ikke den første og skrev igjen. Vennligst admins for å slette det siste innlegget. Jeg beklager. Jeg mistenker at er lastet server. lykke til alle

 37. "Effektene av nikotin på kroppen som utøves av komplekset kan forklares ved eksistensen av en eksitasjon fase fulgt av inhibering manifestert i forskjellige systemer, spesielt i nervesystemet. På dette nivå, frembringer nikotin en tilstand av mental eksitasjon, eufori, redusere sult og utmattelse; Den hemmende virkning manifesteres særlig på luftveiene sentrum. I noen tilfeller kan døden skje før curarizarea hemming av pustesenteret (paralyse) at deltar i musklene i torakspusting. Ved lave doser, ved å stimulere nervus vagus, nikotin bradykardi (lav hjertefrekvens) og den høye dose, stimuleringen av hjerte sympatetisk ganglia, forårsake takykardi (hjerterytmen over 80 slag / minutt). Den første dose av nikotin frembringer en tilstand av agitering og oppvåkning, påfølgende doser frembringer en følelse av ro og avslapning.
  Nikotin har en stor evne til å produsere misbruker (avhengighet), på en måte i likhet med kokain og heroin, som produserer et utslipp av adrenalin fra binyrebarken. Det stimulerer sentralnervesystemet og andre endokrine kjertler (indre sekresjon) som bevirker en plutselig frigjøring av glukose. Som jeg sa, er stimulering etterfulgt av depresjon og tretthet, som gjør det de røyker og søke å administrere og mer nikotin. Nikotinavhengighet er manifestert av utseendet simpomelor uttak når en person forsøker å slutte å røyke. De viktigste symptomene på tilbaketrekning nikotin er representert ved angst (tilstand av frykt pt. Overhengende fare ekte eller innbilt), hodepine (hodepine), søvnvansker, irritabilitet, nervøsitet, rastløshet, sult, konsentrasjonsvansker, gastrointestinale problemer , hodepine, søvnighet, craving. En studie viste at når en kronisk røyker ikke røyker for 24 timer, han viser høye nivåer av fiendtlighet, sinne og aggressivitet og lav sosial samarbeid. Folk i tilbaketrekking etter røyking krever en lengre periode for å gjenvinne følelsesmessig balanse forstyrret etter noen stressende situasjoner. I løpet av avholdenhet og / eller når du føler cravings å røyke, viser røykere avbrudd av et bredt spekter av psykomotoriske og kognitive funksjoner som språkforståelse.
  Kanskje du har lurt på hvorfor røykere hoste? Her er forklaringen: Tobakksrøyk inneholder en rekke kjemikalier som er i stand til å irritere luftveiene og lungene. Når en røker inhalerer disse stoffene, og legemet eller prøver å beskytte seg selv ved å produsere slim og eliminere dem med hoste. Morgen røykere hoste har mange årsaker. Normalt cilia som linje luftrør og bronkier slimhinnen stor hjelp avhending av lungene. sigarettrøyk bremser deres funksjon, slik at noen av de skadelige stoffene som har kommet inn i lungene ved inhalering av sigarettrøyk og det forblir stillestående slim i luftveiene. Under søvn, noen cilia komme og bli funksjonell igjen. Etter å våkne opp, hoste røyker fordi lungene prøver å rense "forgifter" akkumulert gårsdagen. Etter langvarig eksponering for sigarettrøyk, flimmerhårene mister funksjonen permanent. Når røyker lunger er mer utsatt enn før spesielt skadelig handling av virus og bakterier i miljøet. "

 38. Cristi sa han

  lasaneeeeeee, lasaneeeeeeeeeee. kompis du er en tapt sak. Jeg ser at du insisterer. Jeg tror alle forsto ditt synspunkt. Ikke skriv (kopier / lim inn) netto 10 sider med alt du finner om røyking. ikke insistere. if (stress hvis) jeg insisterer idiot.

 39. Cristian sa han

  Elektroniske sigaretter, nikotinplaster og andre datterselskaper av denne effekten hjelper ikke hvis du slutte å røyke (mer nøyaktig avhengighet av røyking) .På slutte å røyke plutselig og instantaneu.E er sant at de første 2 ukene vil være nok dificile.Dar du komme over dem er et stort skritt inainte.Lucrurile bare forlenge denne amagirea.Eu røkt 7 år og jeg dro en dag etter å ha lest en carte.Numele dem er "endelig røyker. Allen Carrs Easy Method "er skrevet av Allen Carr.Daca ønsker å slutte å røyke lese denne boken. Costa 20 RON.
  PS Svært viktig - ikke bla gjennom boka før den citi.Bafta!

 40. AdrianGudus sa han

  Cristian:
  Elektroniske sigaretter, nikotinplaster og andre datterselskaper av denne effekten hjelper ikke hvis du slutte å røyke (mer korrekt avhengighet av røyking) .For slutte å røyke plutselig og instantaneu.E er sant at de første 2 ukene vil være nok dificile.Dar hvis du går over dem dette er et stort steg inainte.Lucrurile bare forlenge amagirea.Eu 7 år jeg røykte og jeg dro en dag etter å ha lest en carte.Numele dem er "endelig, nonsmoker. Allen Carrs Easy Method "er skrevet av Allen Carr.Daca ønsker å slutte å røyke lese denne boken. Costa 20 RON.
  PS Svært viktig - ikke bla gjennom boka før den citi.Bafta!

  Gratis er funnet på Scribd. Ons noen ga meg adiobook nettstedet. En lydfil som du kaster i lydspiller og noen leser boken din for deg .... Ironisk nok, var det i rumensk.
  Selv om jeg er klar og jeg hørte hele boken ikke gjort meg slutte å røyke. Det var ikke noe nytt, alt jeg hørte og visste lenge siden vi var allerede klar. Jeg anser en bok som dum ... .for ... May psykisk utviklingshemmet.
  No offense ... Jeg er bare min mening .... sparer verdifulle elektronikk alt hjulpet meg ikke til å si at min egentlige hensikten er ikke å slutte å røyke, men å røyke mindre ....

 41. Veldig, veldig varmt !!! Takk Cristi hele mitt hjerte! Jeg hadde lyst til å kjøpe elektroniske sigaretter, men visste ikke hva du skal ta, for at de mislykkes.

 42. Dette temaet er veldig interessant, og jeg spør deg om du kunne fortelle oss à jour med det som ser ut og er bedre

 43. og det halm og reserve væske uten nikotin?

 44. adrian sa han

  takk

 45. 2 uker jeg passert den elektroniske sigaretten og er veldig multumit.Multumesc Cristi

 46. Marius sa han

  Vi jubler. Selv om elektronisk røyk omtrent et år etter at jeg kjøpte fra dette tutoral Fumeazaok eksakte slutt kombinasjon som Cristi presenteres hennes siste, at pass-thru 1000mah batteri, atomizer Ego-c + pille atomizer. Faktisk endret seg til det bedre og batteriet er eksepsjonell smak. Men alvorlig problem er at å miste mye lichid.Mai 2 rett gjennom borekaks fra bunnen der den kombinerer med batteri. Og når jeg sier løp, løpe fra buzunaru flekken. Jeg tror gjennom hullet bak pille strømmer.

  Cristi, hvis du bruker den samme sigarett eller har du hatt slike problemer? Solutions? Takk.

 47. AdrianGudus sa han

  Marius:
  Vi jubler. Selv om elektronisk røyk omtrent et år etter at jeg kjøpte fra dette tutoral Fumeazaokexact endelige kombinasjon som Cristi presenteres hennes siste, at pass-thru 1000mah batteri, atomizer Ego-c + pille atomizer. Faktisk endret seg til det bedre og batteriet er eksepsjonell smak. Men alvorlig problem er at å miste mye lichid.Mai 2 rett gjennom borekaks fra bunnen der den kombinerer med batteri. Og når jeg sier løp, løpe fra buzunaru flekken. Jeg tror gjennom hullet bak pille strømmer.

  Cristi, hvis du bruker den samme sigarett eller har du hatt slike problemer? Solutions? Takk.

  Mellom bunnen av kjeglen (som desfileteaza) og con ikke bør være noe mellomrom. Merkelig kjegle base hardt du kan for å etanjezi pille leppe ligger membran på innsiden. Desemenea sluttmontering (base + atomizer + con) svært godt skrudd (ikke altfor stramt) batteri. Når portene sigarett i lommen, plassere munnstykket sigarett patron ned.

  • Marius sa han

   Takk Adi respons. Men vi alltid stramt jeg godt nok, og fortsatt var i landet curge.Daca ta meg en liten hals med de fra Fumeazaok men så jeg gjør.

 48. Endre segl tank

 49. Alexander Ababei sa han

  Hei Cristi. Jeg ønsker å kjøpe akkurat som deg. Du kan gi råd Så på vapers (.com) batteri - passere gjennom, om 100 lei, på røyker ok (.com) cartomizers Smok om 40 lei (eller forstøver at all ros det så det er fint?: )? ), Trenger Flytende 30 lei, og kassett eller ikke har reserver eller som det heter? Du kan fortelle akkurat hva jeg trenger? Jeg ønsker å gjøre slik at du i stykker. En annen ting, hvis det dukket opp noe nytt og bedre enn det, kan du fortelle meg? Takk mye.

  • Alexander Ababei sa han

   Jeg tok. Tusen takk for opplæringen (jeg fikk min vakre atomizer, eGo-C 1000, eller som flytende tyrkisk Tabacco sa person der, smaken Voronet). 170 lei. Veldig høyt.

 50. Fordi Cristi jeg klarte å passere akkurat som jeg bruker den elektroniske sigaretten i stedet cliromizoare Innretninger, cartomizers

 51. Det kom til meg i dag DK-væske elektronisk sigarett + TAB. Sigarett er veldig fornøyd mindre væske virker som smaker som svette sokker :) Jeg puttet i munnen min i dag ingen tilsvar selv om jeg har igjen i pakken kjøpt et par måneder jeg tror jeg skal fullføre det i kveld dette til å fungere, og jeg tror ikke jeg vil kjøpe annet analogt. Takket Cristi, hvis ikke du vil fortsatt være å kaste en masse penger på analog.

 52. resisc sa han

  cipy:
  Det kom til meg i dag DK-væske elektronisk sigarett + TAB. Sigarett er veldig fornøyd mindre væske virker som smaker som sokker svette, legger jeg ikke analogt dag i munnen selv om jeg har forlatt noen i pakken kjøpt månedene jeg tror jeg skal fullføre det i kveld jobben min, og jeg vil ikke kjøpe annet analogt. Takket Cristi, hvis ikke du vil fortsatt være å kaste en masse penger på analog.

  Send meg en link med det du har kjøpt er ikke postproblemer [Email protected] eller hvis du ikke bry noen her. takk

 53. Romica sa han

  videotutorial acestiu fordi jeg begynte å røyke e-sigarett ego-c.as spesielt lyst til å legge til et nytt produkt kommer på markedet nå bedre enn ego-c-ul.este Clearomizorul Vivi Nova leveres med en TH og overlegen smak allerede gamle ego c.foarte lett modding, mye mer væske, pille endring veldig lett, jeg var imponert fra første incercare.va inviterer deg til å prøve det igjen, og takk for denne voi.inca videotutorial fantastisk ....

 54. AdrianGudus sa han

  Romica:
  videotutorial acestiu fordi jeg begynte å røyke e-sigarett ego-c.as spesielt lyst til å legge til et nytt produkt kommer på markedet nå bedre enn ego-c-ul.este om ClearomizorulVivi Nova med aromatisk TH allerede bedre enn den gamle ego-c.foarte lett modding, mye mer væske, pille endring veldig lett, jeg var imponert fra første incercare.va invitere til å prøve det en gang og voi.inca Takk for denne fantastiske videotutorial ....

  Jeg anbefaler at du så (dessverre neservisabil): http://www.youtube.com/watch?v=v-98fePn9Tc

 55. Corleone sa han

  Denne videoen opplæringen at størrelsen har en oppløsning på 1920X1080 og 53 59 minutter og sekunder. Og jeg bryr meg om at du har lastet opp til YouTube og hvor fort. Igjen vil jeg være interessert størrelse, under lasting og lasting hastighet. Takk for svar.

 56. pop Florin sa han

  cipy:
  Det kom til meg i dag DK-væske elektronisk sigarett + TAB. Sigarett er veldig fornøyd mindre væske virker som smaker som sokker svette, legger jeg ikke analogt dag i munnen selv om jeg har forlatt noen i pakken kjøpt månedene jeg tror jeg skal fullføre det i kveld jobben min, og jeg vil ikke kjøpe annet analogt. Takket Cristi, hvis ikke du vil fortsatt være å kaste en masse penger på analog.

  velkommen

  Jeg kjøpte min
  - Mod Vamo Vapez VV VW +
  - Panasonic batteri 3100mAh NCR18650A
  - CC tank Vivi Clearomizer Vapez
  - Dekang flytende 5 5 * - PG - 18mg tobakk smak med hint av peanøtter / nøtter
  Ok..insa e sigarett væske smaker forferdelig ... Jeg kan ikke puste så ..

 57. Jeg ga opp og elektronika i oktober
  @Pop Florin - Jeg anbefaler Vapez væsker på vapers.ro

 58. pop Florin sa han

  pop FlorinHallo

  Jeg kjøpte min
  - Mod Vamo Vapez VV VW +
  - Panasonic batteri 3100mAh NCR18650A
  - CC tank Vivi Clearomizer Vapez
  - Flytende Dekang5 * 5 - PG - 18mg tobakk smak med hint av peanøtter / nøtter
  Ok..insa e sigarett væske smaker forferdelig ... Jeg kan ikke puste så ..

  mellom Trimpe Jeg kjøpte en væske Dekang VG og jeg endret en av 2.8 motstand ohm og alt er ok

 59. Cristi super bravo videotutorialul

andre referanser

 1. [...] To-takts tre bevegelser har klonet engineering, til oss en ny mellomlegget. For en tid siden jeg introdusert flere modeller av elektroniske sigaretter. Det har forklart hvordan disse sigaretter og hva er de viktigste teknologiene. For [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.